Skip to main content

Wasmachine leasen Hilversum

Bent u student in Hilversum en wilt u voor een aantrekkelijk maandbedrag een wasmachine leasen? Dan denkt Witgoedhuren.nl graag met u mee. Bekijk bijvoorbeeld onze wasmachine van Zanussi 1600 toeren. Deze wasmachine kunt u al huren voor het aantrekkelijke bedrag van slechts €12,- per maand. Geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dé specialist voor het huren van witgoed

Hedendaags leasen al vele studenten een wasmachine bij Witgoedhuren.nl in de omgeving van Hilversum. Klanten kiezen voor onze witgoedservice vanwege het volgende:

 • Gratis aansluiting binnen 24 uur van nieuwe witgoedapparaten;
 • Maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Mogelijkheid tot budget-extra (extra korting).

Verder kunt u bij ons rekenen op een zorgeloze service. Wij maken het mogelijk om zorgeloos witgoed te leasen in regio Hilversum. Zo lost Witgoedhuren.nl onvoorziene problemen of storingen direct op. Kunt u niks aan het probleem doen? Dan komen de kosten voor reparatie voor onze rekening. Kortom, u weet altijd waar u aan toe bent bij ons.

Leuke kortingen bij huren meerdere witgoedproducten

Budget-extra, ofwel extra korting op uw maandfactuur, treedt in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Studeren is al duur genoeg. Bespaar daarom aanzienlijk per maand op uw witgoed. Meer informatie omtrent deze aantrekkelijke regeling vindt u onder over ons.

Lease direct bij Witgoedhuren.nl

Indien u interesse heeft in het leasen van meerdere witgoedproducten, helpen wij u graag. Zo kunt onder andere bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten en vriezers. Heeft u verder nog vragen of wilt u direct als student een wasmachine leasen in Hilversum of omgeving? U kunt Witgoedhuren.nl contacteren via info@witgoedhuren.nl, 0486-460059 of 06-11123404 voor het stellen van vragen. Wij helpen u graag!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m