Skip to main content

Wasmachine leasen Heerlen

In Heerlen en omgeving least u al een wasmachine vanaf €12,50 per maand bij Witgoedhuren.nl. Bent u student en wilt u voor een aantrekkelijk maandbedrag een wasmachine huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u altijd over het juiste witgoedapparaat beschikt bij u thuis in Heerlen.

Witgoed van topkwaliteit

Kiest u voor een wasmachine van Witgoedhuren.nl? Dan least u een wasmachine van dé beste kwaliteit. U heeft keuze uit diverse gerenommeerde merken. Gedacht kan worden aan Miele, Zanussi en AEG. Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het goedkoop leasen van:

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden in onze webshop. Onder zakelijk vindt u diverse professionele witgoedproducten voor zakelijk gebruik. Deze witgoedproducten zijn een echte aanrader voor bedrijven (horecazaken en kapperszaken) en instellingen.

Complete service voor witgoed

Als specialist in witgoed staan wij voor het helder én zorgeloos huren van witgoed. Hoog in het vaandel staan hierbij het leveren van kwaliteit en een uitstekende service. U kunt bij ons rekenen op een gratis bezorging, een vakkundige aansluiting van het witgoedproduct én een snelle reparatie bij eventuele ongemakken. Bovendien zijn eventuele storingen onze verantwoording. Kortom, met Witgoedhuren.nl kiest u voor een complete service met betrekking tot witgoed.

Snel een offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot witgoed? Wilt u snel én voordelig een wasmachine leasen in regio Heerlen? Contacteer Witgoedhuren.nl dan op telefoonnummer: 0486-460059 voor meer informatie. Onze specialisten voorzien u van passend advies, zodat u een wasmachine least conform uw wensen in de omgeving van Heerlen. Daarnaast verschaft onze Facebookpagina meer informatie over de mogelijkheden.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m