Skip to main content

Wasmachine leasen Haarlemmermeer

Bent u woonachtig in de gemeente Haarlemmermeer en wilt u graag voor een bescheiden bedrag per maand een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt hedendaags al vele witgoedproducten aan studenten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden op onze website. Voor vrijblijvend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat u dé perfecte wasmachine least bij u thuis in de gemeente Haarlemmermeer.

Korting bij het huren van meerdere witgoedproducten

Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in witgoed. Klanten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende redenen:

 • Budget-extra;
 • Gratis bezorging én aansluiting van witgoed;
 • Na contract van één jaar maandelijks opzegbaar.

Budget-extra treedt in werking indien u kiest voor het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Maar wat houdt het precies in? Kort gezegd: aanzienlijke korting op uw kosten per maand. Interessant toch? Neem gerust een kijkje op onze website voor het complete aanbod aan witgoed. Zo vindt u bij Witgoedhuren.nl een uitgebreid assortiment van drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten én diepvriezers.

Onderhoud én service

Hoewel wij onze witgoedapparaten uitsluitend selecteren op kwaliteit, kunnen er toch onverhoopt problemen ontstaan. Wij verzoeken u om dan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Zodoende repareren wij in korte tijd uw witgoedproduct. Treft u geen blaam? Dan komen de kosten voor onderhoud en service voor onze eigen rekening te liggen. Wel zo eerlijk voor u als klant!

Neemt u contact met ons op

Geïnteresseerd in het leasen van witgoed? Witgoedhuren.nl laat graag aan u zien dat u voor uw wasmachine in de gemeente Haarlemmermeer bij ons moet zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m