Skip to main content

Wasmachine leasen Haarlemmermeer

Bent u woonachtig in de gemeente Haarlemmermeer en wilt u graag voor een bescheiden bedrag per maand een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt hedendaags al vele witgoedproducten aan studenten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Benieuwd? Bekijk de mogelijkheden op onze website. Voor vrijblijvend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat u dé perfecte wasmachine least bij u thuis in de gemeente Haarlemmermeer.

Korting bij het huren van meerdere witgoedproducten

Al ruim 15 jaar zijn wij dé specialist in witgoed. Klanten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende redenen:

 • Budget-extra;
 • Gratis bezorging én aansluiting van witgoed;
 • Na contract van één jaar maandelijks opzegbaar.

Budget-extra treedt in werking indien u kiest voor het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Maar wat houdt het precies in? Kort gezegd: aanzienlijke korting op uw kosten per maand. Interessant toch? Neem gerust een kijkje op onze website voor het complete aanbod aan witgoed. Zo vindt u bij Witgoedhuren.nl een uitgebreid assortiment van drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten én diepvriezers.

Onderhoud én service

Hoewel wij onze witgoedapparaten uitsluitend selecteren op kwaliteit, kunnen er toch onverhoopt problemen ontstaan. Wij verzoeken u om dan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Zodoende repareren wij in korte tijd uw witgoedproduct. Treft u geen blaam? Dan komen de kosten voor onderhoud en service voor onze eigen rekening te liggen. Wel zo eerlijk voor u als klant!

Neemt u contact met ons op

Geïnteresseerd in het leasen van witgoed? Witgoedhuren.nl laat graag aan u zien dat u voor uw wasmachine in de gemeente Haarlemmermeer bij ons moet zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m