Skip to main content

Wasmachine leasen Haarlem

Bent u op zoek naar een wasmachine, maar wilt u deze niet aanschaffen? Witgoedhuren.nl biedt als witgoedspecialist hiervoor dé oplossing: witgoed huren. Wilt u een wasmachine leasen in regio Haarlem? Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd voor onze klanten hét juiste witgoedproduct te adviseren.

Huur voordelig als student

Het huren van witgoed is ideaal voor studenten op kamers. U heeft het witgoedproduct voor enkele jaren, terwijl u niet te maken heeft met de hoge aanschafwaarde van een wasmachine. U kunt al een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Bovendien biedt Witgoedhuren.nl de volgende voordelen:

 • Géén extra kosten voor onderhoud of reparatie;
 • Gratis bezorging van witgoed en afvoer van oude witgoedproducten;
 • Korting bij het huren van meerdere witgoedproducten.

Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit wil zeggen dat u extra korting op uw maandbedrag ontvangt. Dit maakt Witgoedhuren.nl bij uitstek dé specialist voor het leasen van een wasmachine in de omgeving van Haarlem!

Bij Witgoedhuren.nl kiest u voor kwaliteit

Wij leveren enkel en alleen kwaliteit producten. U heeft hierbij de keuze uit diverse gerenommeerde merken. Gedacht kan worden aan Zanussi, Samsung, AEG en Miele. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Daarnaast helpen wij graag indien u passend advies wenst. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag!

In Haarlem en omgeving leasen vele studenten al een wasmachine bij Witgoedhuren.nl. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m