Skip to main content

Wasmachine leasen Deventer

Hedendaags leasen al vele studenten bij ons een wasmachine in de omgeving van Deventer. Wilt u eveneens voor een goedkoop maandbedrag witgoed huren? Dan helpen wij u graag. Witgoedhuren.nl verhuurt een uitgebreid aanbod aan witgoed van gerenommeerde merken. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van wasmachines in regio Deventer.

Leasen brengt ongekend gemak met zich mee

Leasen zorgt voor gemak. Met Witgoedhuren.nl kiest u voor het helder én zorgeloos leasen van witgoed. Wij staan voor de volgende kenmerken:

 • Gratis bezorging én aansluiting;
 • Kwaliteit witgoedproducten;
 • Uitstekende service bij onderhoud of reparatie.

Een ongemak aan uw witgoedproduct is vervelend. Hoewel onze producten geselecteerd worden op kwaliteit en betrouwbaarheid, kan er toch onverhoopt een probleem aan uw witgoed ontstaan. Met vakkundige monteurs staan wij paraat om eventuele storingen te verhelpen. Kunt u niks aan uw storing doen? Dan zijn de reparatiekosten voor onze rekening. Dit is het gemak van leasen bij dé specialist in witgoed.

Niet alleen voor het leasen van wasmachines

Witgoedhuren.nl verhuurt een compleet assortiment van witgoedapparaten. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van wasmachines, drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Kiest u voor het leasen van meer dan drie witgoedproducten? Dan heeft u recht op budget-extra, ofwel extra korting op uw maandelijkse factuur. Kortom, uw witgoed least u bij Witgoedhuren.nl!

Contact opnemen

Vraag direct een offerte aan of contacteer Witgoedhuren.nl voor passend advies. U bereikt onze specialisten op het volgende telefoonnummer: 0486-460059. Wij denken gericht met u mee, zodat u de juiste wasmachine least in omgeving Deventer.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m