Skip to main content

Wasmachine leasen Deventer

Hedendaags leasen al vele studenten bij ons een wasmachine in de omgeving van Deventer. Wilt u eveneens voor een goedkoop maandbedrag witgoed huren? Dan helpen wij u graag. Witgoedhuren.nl verhuurt een uitgebreid aanbod aan witgoed van gerenommeerde merken. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van wasmachines in regio Deventer.

Leasen brengt ongekend gemak met zich mee

Leasen zorgt voor gemak. Met Witgoedhuren.nl kiest u voor het helder én zorgeloos leasen van witgoed. Wij staan voor de volgende kenmerken:

 • Gratis bezorging én aansluiting;
 • Kwaliteit witgoedproducten;
 • Uitstekende service bij onderhoud of reparatie.

Een ongemak aan uw witgoedproduct is vervelend. Hoewel onze producten geselecteerd worden op kwaliteit en betrouwbaarheid, kan er toch onverhoopt een probleem aan uw witgoed ontstaan. Met vakkundige monteurs staan wij paraat om eventuele storingen te verhelpen. Kunt u niks aan uw storing doen? Dan zijn de reparatiekosten voor onze rekening. Dit is het gemak van leasen bij dé specialist in witgoed.

Niet alleen voor het leasen van wasmachines

Witgoedhuren.nl verhuurt een compleet assortiment van witgoedapparaten. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van wasmachines, drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Kiest u voor het leasen van meer dan drie witgoedproducten? Dan heeft u recht op budget-extra, ofwel extra korting op uw maandelijkse factuur. Kortom, uw witgoed least u bij Witgoedhuren.nl!

Contact opnemen

Vraag direct een offerte aan of contacteer Witgoedhuren.nl voor passend advies. U bereikt onze specialisten op het volgende telefoonnummer: (0486)-460059. Wij denken gericht met u mee, zodat u de juiste wasmachine least in omgeving Deventer.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m