Skip to main content

Wasmachine leasen Breda

Bij Witgoedhuren.nl kunt u uitstekend terecht voor het leasen van wasmachines in Breda en omgeving. Bent u geïnteresseerd in het leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag? Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om voor een laag bedrag per maand witgoedapparaten te huren. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en huur direct. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor passend advies. Wij kunnen gericht met u meedenken, zodat u voor uw omgeving het juiste witgoed apparaat verkrijgt!

Huur meerdere witgoedapparaten

Bij het leasen van meerdere witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u profiteert van leuke kortingen bij het huren van minimaal 3 witgoedproducten. Naast het leasen van wasmachines kunt u daarom ook bij ons terecht voor het huren van:

Waarom leasen in Breda bij Witgoedhuren.nl?

Bij Witgoedhuren.nl kunt u zoals gezegd voor een aantrekkelijk bedrag per maand een wasmachine leasen in regio Breda. Kiest u voor een Zanussi wasmachine? Wij verhuren al Zanussi wasmachines vanaf €12,- per maand! Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Voor een maandelijks vast all-in bedrag heeft u keuze uit verschillende topmerken wasmachines. U betaald maandelijks een vast bedrag en hoeft zich nergens zorgen over te maken. Geeft de wasmachines storing aan? Onze technische dienst maakt graag een afspraak met u voor het reparen van uw apparataat. Doet uw wasmachine helemaal niks meer en is deze defect? Ook dan zorgen wij voor de beste service en heeft u binnen 24 uur een nieuw apparaat. Witgoedhuren.nl is verantwoordelijk over de kosten die worden gemaakt tijdens reparatie of onderhoud. Deze kosten zitten namelijk standaard inbegrepen in uw maandelijks bedrag.

Tijd voor levering!

Op het moment dat wij uw wasmachine komen leveren maken wij van te voren een afspraak met u. Zo hoeft u niet de gehele dag op ons te wachten. Wij bezorgen van 08:00 tot 22:00 uur. Zijn wij op plaats van bestemming, dan bent u verzekerd van kwaliteit en service aan de deur. Zorgvuldig plaatsen wij de wasmachine op de plek waar u hem graag heeft en sluiten wij deze netjes aan. Heeft u nog een oud apparaat staan? Deze nemen wij graag voor u mee!

Neem direct contact met ons op!

Wilt u wasmachine leasen voor uw kamer in Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons gemakkelijk bereiken via 0486-460059 of stuur buiten openingstijden een mailtje naar info@witgoedhuren.nl. Wij helpen u graag! Als specialist in witgoed staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m