Wasmachine leasen Breda

Bij Witgoedhuren.nl kunt u uitstekend terecht voor het leasen van wasmachines in Breda en omgeving.  Bent u geïnteresseerd in het leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag? Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om voor een laag bedrag per maand witgoedapparaten te huren. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en huur direct. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor passend advies. Wij kunnen gericht met u meedenken, zodat u voor uw omgeving het juiste witgoedapparaat verkrijgt!

Huur meerdere witgoedapparaten

Bij het leasen van meerdere witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u profiteert van leuke kortingen bij het huren van minimaal 3 witgoedproducten. Naast het leasen van wasmachines kunt u daarom ook bij ons terecht voor het huren van:

Waarom leasen bij Witgoedhuren.nl?

Bij Witgoedhuren.nl kunt u zoals gezegd voor een aantrekkelijk bedrag per maand een wasmachine leasen in regio Breda. Kiest u voor een Zanussi wasmachine? Wij verhuren al Zanussi wasmachines vanaf €12,- per maand! Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u wasmachine leasen voor uw kamer in Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Als specialist in witgoed staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m