Wasmachine leasen Breda

Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om voor een laag bedrag per maand witgoedapparaten te huren. Bent u geïnteresseerd in het leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag? Bij Witgoedhuren.nl kunt u uitstekend terecht voor het leasen van wasmachines in Breda en omgeving. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en huur direct. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor passend advies. Wij kunnen gericht met u meedenken, zodat u voor uw omgeving het juiste witgoedapparaat verkrijgt!

Huur meerdere witgoedapparaten

Bij het leasen van meerdere witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u profiteert van leuke kortingen bij het huren van minimaal 3 witgoedproducten. Naast het leasen van wasmachines kunt u daarom ook bij ons terecht voor het huren van:
Drogers;
Vaatwassers;
Fornuizen;
Koelkasten;
Diepvriezers.

Waarom leasen bij Witgoedhuren.nl?

Bij Witgoedhuren.nl kunt u zoals gezegd voor een aantrekkelijk bedrag per maand een wasmachine leasen in regio Breda. Kiest u voor een Zanussi wasmachine? Wij verhuren al Zanussi wasmachines vanaf €12,- per maand! Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:
• Snelle levertijden (binnen 24 uur);
• Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
• Aansluiten van de wasmachine;
• Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Neem direct contact met ons op!

Wilt u wasmachine leasen voor uw kamer in Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Als specialist in witgoed staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk bedrag per maand!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m