Skip to main content

Wasmachine leasen Almere

Voor studenten kan het heel aantrekkelijk zijn om witgoed te leasen in plaats van aan te schaffen. Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Almere? Witgoedhuren.nl verhuurt witgoedproducten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Vraag direct een offerte aan voor het gewenste witgoedproduct. Voor passend advies kunt u contact opnemen.

Zorgeloos een wasmachine leasen in regio Almere

Witgoedhuren.nl staat voor het helder en zorgeloos verhuren van witgoed. Met een ruime ervaring van 15 jaar op gebied van witgoed kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle bezorging, zelfs mogelijk in de avonduren;
 • Aansluiting van witgoed en afvoer van oude witgoedproducten;
 • Een uitstekende service.

Zoals eerder benoemd staan wij voor het helder en zorgeloos leasen van witgoedproducten. Heeft u een ongemak aan uw witgoedproduct? Is onderhoud of reparatie daarom noodzakelijk? U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service, waarbij monteurs direct ingepland kunnen worden om het ongemak te verhelpen. Makkelijk, helder en zorgeloos: Witgoedhuren.nl is dé specialist in het verhuren van witgoed!

Witgoed van gerenommeerde merken

Van drogers tot vaatwassers en van ovens tot koelkasten, voor witgoed bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij Witgoedhuren.nl verder rekenen op gerenommeerde merken. Gedacht kan worden aan Samsung, Miele en Zanussi. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. U kunt ons direct bereiken via info@witgoedhuren.nl en 0486-460059.

Lease bij Witgoedhuren.nl!

Wij hebben al vele wasmachines mogen plaatsen bij studenten en instellingen in de omgeving van Almere. Hier zijn wij zeer trots op. Wilt u ook huren zonder verdere zorgen? Wij heten u van harte welkom bij Witgoedhuren.nl!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m