Wasmachine leasen Almere

Voor studenten kan het heel aantrekkelijk zijn om witgoed te leasen in plaats van aan te schaffen. Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Almere? Witgoedhuren.nl verhuurt witgoedproducten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Vraag direct een offerte aan voor het gewenste witgoedproduct. Voor passend advies kunt u contact opnemen.

Zorgeloos een wasmachine leasen in regio Almere

Witgoedhuren.nl staat voor het helder en zorgeloos verhuren van witgoed. Met een ruime ervaring van 15 jaar op gebied van witgoed kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle bezorging, zelfs mogelijk in de avonduren;
 • Aansluiting van witgoed en afvoer van oude witgoedproducten;
 • Een uitstekende service.

Zoals eerder benoemd staan wij voor het helder en zorgeloos leasen van witgoedproducten. Heeft u een ongemak aan uw witgoedproduct? Is onderhoud of reparatie daarom noodzakelijk? U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service, waarbij monteurs direct ingepland kunnen worden om het ongemak te verhelpen. Makkelijk, helder en zorgeloos: Witgoedhuren.nl is dé specialist in het verhuren van witgoed!

Witgoed van gerenommeerde merken

Van drogers tot vaatwassers en van ovens tot koelkasten, voor witgoed bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij Witgoedhuren.nl verder rekenen op gerenommeerde merken. Gedacht kan worden aan Samsung, Miele en Zanussi. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. U kunt ons direct bereiken via info@witgoedhuren.nl en (0486)-460059.

Lease bij Witgoedhuren.nl!

Wij hebben al vele wasmachines mogen plaatsen bij studenten en instellingen in de omgeving van Almere. Hier zijn wij zeer trots op. Wilt u ook huren zonder verdere zorgen? Wij heten u van harte welkom bij Witgoedhuren.nl!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m