Skip to main content

Wasmachine huren in Uden

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een wasmachine te huren in Uden of nabije omgeving? Witgoedhuren.nl, een divisie van Heijphro in Schaijk, biedt al sinds 2006 de verhuur van wasmachines en diverse andere witgoedproducten aan tegen een vaste, lage maandprijs. Deze prijs omvat niet alleen het apparaat zelf, maar ook alle servicekosten! Wij leveren de wasmachine kosteloos bij u af, plaatsen deze op e gewenste locatie en nemen indien nodig het oude apparaat mee terug. Zelfs als u als bedrijf of evenement geïnteresseerd bent in het huren van een wasmachine, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ontdek hier waarom Witgoedhuren.nl de juiste keuze is!

Een wasmachine huren in Uden: waarom niet?

Huren is een aantrekkelijke optie als u niet in één keer een grote investering wilt doen. Ook wanneer u meerdere wasmachines of andere witgoedapparaten nodig heeft, is dit een belangrijke overweging om een huurcontract af te sluiten. Er zijn meerdere redenen waarom het afsluiten van een wasmachine-abonnement bij Witgoedhuren.nl in Uden zo aantrekkelijk is:

 • U betaalt slechts een vast, laag bedrag per maand.
 • Een servicecontract is inbegrepen, waardoor er geen extra kosten zijn voor reparaties of onderhoud.
 • Levering en aansluiting zijn in de prijs inbegrepen.
 • Levering kan ook ’s avonds plaatsvinden (tot 22.00).
 • Het contract is na een jaar maandelijks opzegbaar.
 • Het kan ook eenvoudig worden overgenomen door iemand anders.
 • Huurtermijnen zijn in sommige gevallen ook in overleg af te spreken.

Wij hanteren snelle levertijden: al binnen 24 uur na het afsluiten van het contract kunnen wij de wasmachine bij u leveren en installeren!

En wasmachine huren zonder verdere zorgen

Als verhuurbedrijf in Schaijk, vlakbij Uden, garanderen wij altijd wasmachines van uitstekende kwaliteit. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, zoals een storing of andere problemen met het apparaat. Het  leasecontract van Witgoedhuren.nl geeft u dan gemoedsrust. Meld de storing bij ons, en wij sturen zo snel mogelijk kosteloos een monteur naar u toe. Als reparatie niet mogelijk is, zorgen wij voor vervanging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten!

Wasmachines voor evenementenverhuur in Uden

Gaat u een evenement organiseren waarbij u tijdelijk extra wascapaciteit nodig heeft? Bij ons kunt u ook terecht als u zakelijk voor een beperkte periode één of meerdere wasmachines nodig heeft. Wij verzorgen de levering en ophaling van de wasmachines, en zelfs bij een storing zijn wij snel ter plaatse. U heeft er dus geen omkijken naar! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een wasmachine (of ander witgoed) voor evenementen.

Informatie en contact

Heeft u vragen over een wasmachine-abonnement bij Witgoedhuren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 uur. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of gebruikmaken van het contactformulier. Witgoedhuren.nl van Heijphro in Schaijk: Zorgeloos huren in Uden en omstreken!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m