Skip to main content

Wasmachine huren in Uden

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een wasmachine te huren in Uden of nabije omgeving? Witgoedhuren.nl, een divisie van Heijphro in Schaijk, biedt al sinds 2006 de verhuur van wasmachines en diverse andere witgoedproducten aan tegen een vaste, lage maandprijs. Deze prijs omvat niet alleen het apparaat zelf, maar ook alle servicekosten! Wij leveren de wasmachine kosteloos bij u af, plaatsen deze op e gewenste locatie en nemen indien nodig het oude apparaat mee terug. Zelfs als u als bedrijf of evenement geïnteresseerd bent in het huren van een wasmachine, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ontdek hier waarom Witgoedhuren.nl de juiste keuze is!

Een wasmachine huren in Uden: waarom niet?

Huren is een aantrekkelijke optie als u niet in één keer een grote investering wilt doen. Ook wanneer u meerdere wasmachines of andere witgoedapparaten nodig heeft, is dit een belangrijke overweging om een huurcontract af te sluiten. Er zijn meerdere redenen waarom het afsluiten van een wasmachine-abonnement bij Witgoedhuren.nl in Uden zo aantrekkelijk is:

 • U betaalt slechts een vast, laag bedrag per maand.
 • Een servicecontract is inbegrepen, waardoor er geen extra kosten zijn voor reparaties of onderhoud.
 • Levering en aansluiting zijn in de prijs inbegrepen.
 • Levering kan ook ’s avonds plaatsvinden (tot 22.00).
 • Het contract is na een jaar maandelijks opzegbaar.
 • Het kan ook eenvoudig worden overgenomen door iemand anders.
 • Huurtermijnen zijn in sommige gevallen ook in overleg af te spreken.

Wij hanteren snelle levertijden: al binnen 24 uur na het afsluiten van het contract kunnen wij de wasmachine bij u leveren en installeren!

En wasmachine huren zonder verdere zorgen

Als verhuurbedrijf in Schaijk, vlakbij Uden, garanderen wij altijd wasmachines van uitstekende kwaliteit. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, zoals een storing of andere problemen met het apparaat. Het  leasecontract van Witgoedhuren.nl geeft u dan gemoedsrust. Meld de storing bij ons, en wij sturen zo snel mogelijk kosteloos een monteur naar u toe. Als reparatie niet mogelijk is, zorgen wij voor vervanging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten!

Wasmachines voor evenementenverhuur in Uden

Gaat u een evenement organiseren waarbij u tijdelijk extra wascapaciteit nodig heeft? Bij ons kunt u ook terecht als u zakelijk voor een beperkte periode één of meerdere wasmachines nodig heeft. Wij verzorgen de levering en ophaling van de wasmachines, en zelfs bij een storing zijn wij snel ter plaatse. U heeft er dus geen omkijken naar! Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van een wasmachine (of ander witgoed) voor evenementen.

Informatie en contact

Heeft u vragen over een wasmachine-abonnement bij Witgoedhuren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 19:00 uur. U kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of gebruikmaken van het contactformulier. Witgoedhuren.nl van Heijphro in Schaijk: Zorgeloos huren in Uden en omstreken!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m