Skip to main content

Wasmachine huren Ravenstein

Een wasmachine kopen betekent een flinke uitgave. Hij gaat ook altijd kapot op het verkeerde moment. Maar dankzij Witgoedhuren.nl kunt u binnen 24 uur een nieuwe wasmachine hebben staan in Ravenstein, zonder grote kostenpost! Voor een vast, laag bedrag per maand (al vanaf €12,50 per maand) huurt u een goed werkende, A-merk wasmachine, inclusief servicecontract!

De voordelen van het huren van een wasmachine

In de eerste plaats is het huren van een wasmachine aantrekkelijk wanneer u geen grote uitgave ineens wilt doen. Heeft u meerdere witgoedapparaten nodig? Des te meer reden om huurcontracten af te sluiten in plaats van zo’n grote investering te doen. Bovendien kunt u bij Witgoedhuren.nl Budget Extra korting krijgen wanneer u 3 of meer witgoedproducten afneemt: minimaal 10% korting op de huurprijs. Andere redenen om een wasmachine te huren in Ravenstein:

 • Servicecontract inbegrepen. Geen extra kosten dus voor onderhoud en reparaties.
 • Gratis levering én aansluiting.
 • Levering kan ook in de avond.
 • Na één jaar is het contract al maandelijks opzegbaar.
 • Het contract kan eenvoudig overgezet worden op naam van iemand anders.
 • Voor zakelijke klanten zijn huurtermijnen ook in overleg af te spreken (bijvoorbeeld in het geval van huren voor evenementen).

Wasmachine huren in Ravenstein, zakelijk of particulier

Steeds meer particulieren zien de voordelen in van het huren van een wasmachine, maar ook bedrijven weten al lange tijd hun weg te vinden naar Witgoedhuren.nl. De uitgaven zijn immers voorspelbaar (vaste maandelijkse kosten) en het onderhoudscontract is ook inbegrepen. Bovendien bent u flexibel: heeft u meer wascapaciteit nodig? Of juist minder? U kunt eenvoudig upgraden naar een grotere machine of het huurcontract aanpassen aan veranderende behoeften. Al na een jaar (tenzij anders afgesproken) is het contract maandelijks opzegbaar. Dat betekent dat u geen jaren hoeft te wachten om te profiteren van de nieuwste en meest energiezuinige wasmachinetechnologieën.

Meer informatie en contact

Neem vandaag nog contact op met Witgoedhuren.nl als u vragen heeft over een wasmachine abonnement. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 19:00 uur. U kunt uiteraard ook gebruik maken van het contactformulier of ons even een mailtje sturen. Of vraag direct een offerte aan voor de wasmachine van uw keuze. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, komen wij de wasmachine binnen één werkdag installeren!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m