Wasmachine huren particulier

Zowel instellingen als particulieren kunnen uitstekend bij ons terecht voor het huren van een wasmachine. Bent u bijvoorbeeld student en heeft u in uw studentenhuis behoefte aan een wasmachine? Bij Witgoedhuren.nl huurt u als particulier voordelig een wasmachine. Dit kan al vanaf €14,- per maand!

Ruim aanbod aan witgoed

U vindt bij Witgoedhuren.nl witgoed van diverse topmerken. U kunt bijvoorbeeld denken aan Bosch, Zanussi en Siemens. Wij selecteren onze producten op betrouwbaarheid. Onvoorziene storingen worden snel en kosteloos door ons opgelost. Eventuele kosten voor de reparatie worden enkel in rekening gebracht indien er niet goed voor het product is gezorgd. De volgende witgoedproducten vindt u bij Witgoedhuren.nl:

Extra korting met budget-extra

Een wasmachine huren als particulier is bij ons zeer voordelig. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, bieden wij voor hen budget-extra aan. Dit houdt in dat u extra korting krijgt op het huren van minimaal drie apparaten. Extra voordelig, wie wil dat nu niet?

Voordelen huren bij Witgoedhuren.nl

U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van witgoed. Wij bieden een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van wasmachines, vaatwassers en meer. Daarnaast biedt Witgoedhuren.nl de volgende voordelen:

 • Gratis bezorging van witgoed binnen 24 uur;
 • Maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Gratis afvoer van oud witgoed;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Vul het contactformulier in en huur direct

Bent u particulier en wilt u direct een wasmachine huren? Vul het contactformulier, zodat wij zo snel mogelijk bij terugkomen. Eventueel kunt u ook contact met ons opnemen via (0486)-460059 of info@witgoedhuren.nl voor de mogelijkheden.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m