Skip to main content

Wasmachine huren particulier

Bij Witgoedhuren.nl is het voor u als particulier supervoordelig om een wasmachine te huren. Voor studenten is een wasmachine-abonnement erg handig vanwege de lage kosten en flexibiliteit van het leasecontract. Maar ook andere particulieren én bedrijven beginnen steeds meer de voordelen in te zien van het huren van een wasmachine. Dit kan al vanaf €12,- per maand en de servicekosten zijn bij dat bedrag al inbegrepen!

Een wasmachine leasen zonder zorgen

U vindt bij Witgoedhuren.nl witgoed van diverse topmerken zoals bijvoorbeeld Bosch, Zanussi en Siemens. Wij selecteren onze producten op betrouwbaarheid zodat de kans op een storing geminimaliseerd is. Mocht er bij normaal gebruik toch een storing of defect optreden, dan wordt dat snel en kosteloos door ons opgelost.  Naast wasmachines bieden wij ook de volgende producten aan:

Extra korting voor particulieren met budget-extra

Een wasmachine huren als particulier is bij ons heel voordelig. Huurt u meerdere witgoedproducten bij ons? Dan kunnen wij u nog meer voordeel bieden. Met onze Budget-Extra regeling krijgt u namelijk nog eens 10% extra korting op de leaseprijs bij afname van minimaal 3 witgoedproducten. Extra voordelig, wie wil dat nu niet?

Voordelig witgoed huren als particulier

U bent bij ons dus aan het juiste adres voor het huren van witgoed. Al bijna 20 jaar verhuren wij wasmachines, vaatwassers en meer. Daarnaast biedt Witgoedhuren.nl de volgende voordelen:

 • Gratis bezorging van witgoed binnen 24 uur;
 • Maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Gratis afvoer van oud witgoed;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Maak gebruik van het contactformulier

Wilt u als particulier een wasmachine huren? Vul het contactformulier in, dan bellen wij u terug. Na akkoord van de offerte kunnen wij al binnen 24 uur uw wasmachine komen plaatsen! Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 0486-460059 of info@witgoedhuren.nl voor de mogelijkheden.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Van Zwolle tot Utrecht en van Nijmegen tot Rotterdam,  bij Witgoedhuren.nl huurt u als particulier al uw witgoed zonder zorgen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m