Skip to main content

Wasmachine huren particulier

Bij Witgoedhuren.nl huurt u als particulier voordelig een wasmachine. Bent u bijvoorbeeld student en heeft u in uw studentenhuis behoefte aan een wasmachine? Zowel instellingen als particulieren kunnen uitstekend bij ons terecht voor het huren van een wasmachine. Dit kan al vanaf €12,- per maand. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact op te nemen.

Een wasmachine leasen zonder BKR

U vindt bij Witgoedhuren.nl witgoed van diverse topmerken. U kunt bijvoorbeeld denken aan Bosch, Zanussi en Siemens. Wij selecteren onze producten op betrouwbaarheid. Onvoorziene storingen worden snel en kosteloos door ons opgelost. Eventuele kosten voor de reparatie worden enkel in rekening gebracht indien er niet goed voor het product is gezorgd. De volgende witgoedproducten vindt u bij Witgoedhuren.nl:

Extra korting voor studenten met budget-extra

Een wasmachine huren als particulier is bij ons zeer voordelig. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, bieden wij voor hen budget-extra aan. Dit houdt in dat u extra korting krijgt op het huren van minimaal drie apparaten. Extra voordelig, wie wil dat nu niet?

Voordelig witgoed huren bij Witgoedhuren.nl

U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van witgoed. Wij bieden een ruime ervaring van 15 jaar in het verhuren van wasmachines, vaatwassers en meer. Daarnaast biedt Witgoedhuren.nl de volgende voordelen:

 • Gratis bezorging van witgoed binnen 24 uur;
 • Maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Gratis afvoer van oud witgoed;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Vul het contactformulier en huur snel

Bent u particulier en wilt u een wasmachine huren? Vul het contactformulier, zodat wij zo snel mogelijk bij terugkomen. Eventueel kunt u ook contact met ons opnemen via 0486-460059 of info@witgoedhuren.nl voor de mogelijkheden.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Van Zwolle tot Utrecht en van Nijmegen tot Rotterdam, als particulier bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl voor het huren van wasmachines.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m