Skip to main content

Wasmachine huren in Oss

Wilt u graag een wasmachine huren of leasen in Oss of omgeving? Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro in Schaijk, verhuurt al sinds 2006 wasmachines en andere witgoedproducten tegen een vaste lage maandprijs. In die prijs zijn naast het apparaat, ook alle servicekosten inbegrepen! Wij komen de wasmachine gratis brengen, zetten hem op zijn plek en nemen eventueel de oude mee. Ook als u als bedrijf of evenement geïnteresseerd bent in het huren van een wasmachine, kunnen wij veel voor u betekenen. Lees hier waarom u bij Witgoedhuren.nl moet zijn!

Een wasmachine huren in Oss: ideaal om vele redenen

Huren is een hele aantrekkelijke optie als u geen grote uitgave in één keer wilt doen. Ook als u meerdere wasmachines of witgoedapparaten nodig heeft, is dat een belangrijke reden om een huurcontract af te sluiten. Maar er zijn meer redenen waarom het afsluiten van een wasmachine abonnement bij Witgoedhuren.nl in Oss zo aantrekkelijk is:

 • U bent slechts een vast, laag bedrag per maand kwijt.
 • Een servicecontract is inbegrepen, waardoor er geen extra kosten zijn voor onderhoud of reparaties.
 • Levering en aansluiting zijn inbegrepen in de prijs.
 • Levering kan ook in de avond plaatsvinden.
 • Het contract is al na een jaar, maandelijks opzegbaar.
 • Het contract kan eenvoudig worden overgenomen door een ander persoon.
 • Huurtermijnen zijn voor zakelijke klanten ook in overleg af te spreken.

Bij Witgoedhuren.nl hanteren wij bovendien snelle levertijden: al binnen 24 uur na het afsluiten van het contract kunnen wij de wasmachine bij u leveren en plaatsen!

Huren zonder zorgen

Als verhuurbedrijf in Schaijk, vlakbij Oss, leveren wij altijd wasmachines van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk kan er altijd wat misgaan; soms treedt er een storing op of krijgt u andere problemen met het apparaat. Met een leasecontract van Witgoedhuren.nl bent u dan verzekerd van hulp. Meld bij ons de storing, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur uw kant op. Mocht hij de wasmachine niet kunnen repareren, dan zorgen wij voor vervanging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten!

Een wasmachine huren in Oss voor uw evenement

Bent u van plan een evenement te organiseren waarbij u voor een kortere periode extra wascapaciteit nodig heeft? Bij ons kunt u ook terecht wanneer u zakelijk tijdelijk één of meerdere wasmachines nodig heeft. Wij komen de wasmachines plaatsen en ophalen, en zelfs bij een storing zijn wij zo ter plaatse. U heeft er dus geen omkijken naar! Neem even contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor het leasen van een wasmachine (of ander witgoed) voor evenementen.

Informatie en contact

Voor vragen over een wasmachine abonnement bij Witgoedhuren neemt u gerust even contact met ons op. Telefonisch zijn we van maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30 tot 19:00 uur. Natuurlijk kunt u ook altijd even mailen, of maak gebruik van het contactformulier. Witgoedhuren.nl van Heijphro in Schaijk: Huren zonder zorgen in Oss en omgeving!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m