Skip to main content

Wasmachine huren in Oss

Wilt u graag een wasmachine huren of leasen in Oss of omgeving? Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro in Schaijk, verhuurt al sinds 2006 wasmachines en andere witgoedproducten tegen een vaste lage maandprijs. In die prijs zijn naast het apparaat, ook alle servicekosten inbegrepen! Wij komen de wasmachine gratis brengen, zetten hem op zijn plek en nemen eventueel de oude mee. Ook als u als bedrijf of evenement geïnteresseerd bent in het huren van een wasmachine, kunnen wij veel voor u betekenen. Lees hier waarom u bij Witgoedhuren.nl moet zijn!

Een wasmachine huren in Oss: ideaal om vele redenen

Huren is een hele aantrekkelijke optie als u geen grote uitgave in één keer wilt doen. Ook als u meerdere wasmachines of witgoedapparaten nodig heeft, is dat een belangrijke reden om een huurcontract af te sluiten. Maar er zijn meer redenen waarom het afsluiten van een wasmachine abonnement bij Witgoedhuren.nl in Oss zo aantrekkelijk is:

 • U bent slechts een vast, laag bedrag per maand kwijt.
 • Een servicecontract is inbegrepen, waardoor er geen extra kosten zijn voor onderhoud of reparaties.
 • Levering en aansluiting zijn inbegrepen in de prijs.
 • Levering kan ook in de avond plaatsvinden.
 • Het contract is al na een jaar, maandelijks opzegbaar.
 • Het contract kan eenvoudig worden overgenomen door een ander persoon.
 • Huurtermijnen zijn voor zakelijke klanten ook in overleg af te spreken.

Bij Witgoedhuren.nl hanteren wij bovendien snelle levertijden: al binnen 24 uur na het afsluiten van het contract kunnen wij de wasmachine bij u leveren en plaatsen!

Huren zonder zorgen

Als verhuurbedrijf in Schaijk, vlakbij Oss, leveren wij altijd wasmachines van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk kan er altijd wat misgaan; soms treedt er een storing op of krijgt u andere problemen met het apparaat. Met een leasecontract van Witgoedhuren.nl bent u dan verzekerd van hulp. Meld bij ons de storing, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur uw kant op. Mocht hij de wasmachine niet kunnen repareren, dan zorgen wij voor vervanging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten!

Een wasmachine huren in Oss voor uw evenement

Bent u van plan een evenement te organiseren waarbij u voor een kortere periode extra wascapaciteit nodig heeft? Bij ons kunt u ook terecht wanneer u zakelijk tijdelijk één of meerdere wasmachines nodig heeft. Wij komen de wasmachines plaatsen en ophalen, en zelfs bij een storing zijn wij zo ter plaatse. U heeft er dus geen omkijken naar! Neem even contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor het leasen van een wasmachine (of ander witgoed) voor evenementen.

Informatie en contact

Voor vragen over een wasmachine abonnement bij Witgoedhuren neemt u gerust even contact met ons op. Telefonisch zijn we van maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30 tot 19:00 uur. Natuurlijk kunt u ook altijd even mailen, of maak gebruik van het contactformulier. Witgoedhuren.nl van Heijphro in Schaijk: Huren zonder zorgen in Oss en omgeving!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m