Skip to main content

Wasmachine huren maandelijks opzegbaar

U wilt een wasmachine huren met een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Hiervoor bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Als specialist in witgoed verhuren wij een breed aanbod aan wasmachines voor een scherpe prijs per maand. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Gaat u akkoord? Dan dragen wij zorg voor een snelle levering én installatie, eventueel in de avonduren. Zodoende heeft u snel een werkende wasmachine bij u thuis.

Leasen is ideaal voor studenten

Uit ervaring weten wij dat het leasen van witgoed ideaal is voor studenten. Zo kunt u al bij ons een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Verder kiest u voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende kenmerken:

 • Huren van wasmachines is maandelijks opzegbaar na contract van 1 jaar;
 • Levering én installatie zijn inbegrepen;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie.

Kortom, wij bieden een complete service op het gebied van witgoed.

Een leuke korting op uw abonnement

Als student kunt u krap bij kas zitten. U zit dan niet te wachten op de aanschaf van dure witgoedproducten. Het leasen van witgoed biedt dan dé ideale uitkomst. Kiest u voor Witgoedhuren.nl en wilt u meerdere witgoedproducten huren? Dan verkrijgt u een leuke korting op uw maandabonnement. Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt namelijk budget-extra in werking. Ofwel: scherpe prijzen gegarandeerd.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u snel én zorgeloos witgoed huren? Een wasmachine huren met een aantrekkelijk abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Hiervoor contacteert u Witgoedhuren.nl op het volgende telefoonnummer: 0486-460059. Wij denken vervolgens gericht met u mee. Zo weet u zeker dat u hét juiste product voor uw omgeving least.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m