Skip to main content

Wasmachine huren maandelijks opzegbaar

Wilt u een wasmachine huren maar nergens lang aan vastzitten? Bij Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall, kunt u al na een jaar uw huurcontract maandelijks opzeggen. Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u dan een A-merk wasmachine in huis, waarbij een servicecontract is inbegrepen!

Een maandelijks opzegbaar huurcontract voor uw wasmachine

U kunt het contract voor uw wasmachine dus maandelijks opzeggen na een jaar, maar er is meer: het is ook heel eenvoudig om bij ons het contract kosteloos over te zetten op naam van iemand anders. Dat is superhandig wanneer u zelf gaat verhuizen, maar de wasmachine wilt laten staan voor uw huisgenoten. Eén van hen kan het contract kosteloos overnemen.

Waarom een wasmachine huren?

Steeds meer mensen kiezen voor het huren van een wasmachine voor een vast, laag maandelijks bedrag. Het is natuurlijk heel prettig dat u geen grote aanschafkosten heeft, maar voor dat lage maandbedrag krijgt u veel meer dan alleen een A-merk wasmachine. Een servicecontract bijvoorbeeld. Als uw wasmachine ondanks degelijk onderhoud toch onverhoopt defect gaat, dan komt onze monteur naar u toe en zorgt hij ervoor dat deze kosteloos gerepareerd wordt.

De voordelen op een rijtje:

 • Voor een vast, laag bedrag per maand een wasmachine in huis.
 • Geen hoge aanschafkosten, óók geen borg.
 • Het contract kunt u al na één jaar maandelijks opzeggen.
 • Het is een overdraagbaar huurcontract.
 • Gratis bezorging en aansluiting. Ook op een verdieping!
 • Een servicecontract maakt deel uit van de huurovereenkomst.
 • Extra korting bij het huren van 3 of meer witgoedapparaten.

Zakelijk een wasmachine huren per maand

Kappers, zorginstellingen, scholen, restaurants: ook zakelijke klanten vinden het een fijn idee om een wasmachine te huren waarbij het contract maandelijks opzegbaar is. Men weet immers nooit wat er kan gebeuren en een grote uitgave ineens is niet nodig. Zeker professionele wasmachines zijn niet goedkoop in aanschaf. Bovendien zijn service en reparaties inbegrepen; een veilig idee bij veelvuldig gebruik van de wasmachine.

Meer informatie

Vraag eenvoudig een offerte aan door op de wasmachine van uw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Wilt u meer weten over onze witgoedapparaten en onze service? Neem gerust contact met ons op; wij denken graag met u mee en nemen alle mogelijkheden met u door.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m