Skip to main content

Wasmachine huren Leiden

Wilt u een wasmachine huren in Leiden? Bij Witgoedhuren.nl, initiatief van Heijphro Rentall, zijn de bezorg- en aansluitkosten inbegrepen, maar ook onderhoud en reparaties! Al vele studenten en bedrijven weten ons te vinden. Geen hoge aanschafkosten meer: voor een vast, laag bedrag per maand heeft u een perfect werkende wasmachine in huis van een A-merk!

Wasmachine huren in Leiden voor studenten

Woont u in een studentenhuis? Wilt u voor de studenten die in uw huis wonen een wasmachine neerzetten maar heeft u geen zin in gedoe met reparaties en onderhoud? Huur er dan één bij Witgoedhuren.nl! U zit nergens aan vast: al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Bovendien kunt u het contract eenvoudig overzetten op naam van een huisgenoot. De wasmachine kan dus gewoon op het huuradres blijven staan als u verhuist!

De vele voordelen van het huren van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl

 • Gratis bezorging en installatie;
 • Al na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Servicecontract voor onderhoud en reparaties inbegrepen;
 • Contract is eenvoudig overdraagbaar;
 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Meer witgoedproducten nodig? Krijg korting vanaf 3 apparaten!

Budget Extra korting

Bij Witgoedhuren kunt u niet alleen terecht voor een groot assortiment aan A-merk wasmachines om te huren of leasen; ook andere witgoedapparaten zijn voor een vast, laag bedrag per maand te huren. Koelkasten, vriezers, wasdrogers en vaatwassers hebben we van verschillende merken en in vele maten. Neemt u drie of meer witgoedproducten bij ons af? Dan treedt Budget Extra in werking: u krijgt dan nog eens 10% extra korting op de huurprijs.

Wasmachine huren in Leiden: huren zonder zorgen

Bij ons kunt u rekenen op A-kwaliteit. Toch kan er natuurlijk altijd wat gebeuren. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken want een servicecontract is bij de huurprijs inbegrepen. Onderhoudt u uw wasmachine naar behoren en gaat er toch onverhoopt wat stuk? Dan komt onze servicemonteur uw wasmachine kosteloos repareren. En mocht dat niet kunnen, of vindt de servicemonteur dat het niet zinvol is, dan zorgen wij kosteloos voor gelijkwaardige vervanging.

Meer informatie

Vraag heel eenvoudig een offerte aan voor het huren van een wasmachine in Leiden door op het product van uw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Heeft u vragen over onze services of producten? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen; wij helpen u graag.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m