Skip to main content

Wasmachine huren Leiden

Wilt u een wasmachine huren in Leiden? Bij Witgoedhuren.nl, initiatief van Heijphro Rentall, zijn de bezorg- en aansluitkosten inbegrepen, maar ook onderhoud en reparaties! Al vele studenten en bedrijven weten ons te vinden. Geen hoge aanschafkosten meer: voor een vast, laag bedrag per maand heeft u een perfect werkende wasmachine in huis van een A-merk!

Wasmachine huren in Leiden voor studenten

Woont u in een studentenhuis? Wilt u voor de studenten die in uw huis wonen een wasmachine neerzetten maar heeft u geen zin in gedoe met reparaties en onderhoud? Huur er dan één bij Witgoedhuren.nl! U zit nergens aan vast: al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Bovendien kunt u het contract eenvoudig overzetten op naam van een huisgenoot. De wasmachine kan dus gewoon op het huuradres blijven staan als u verhuist!

De vele voordelen van het huren van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl

 • Gratis bezorging en installatie;
 • Al na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Servicecontract voor onderhoud en reparaties inbegrepen;
 • Contract is eenvoudig overdraagbaar;
 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Meer witgoedproducten nodig? Krijg korting vanaf 3 apparaten!

Budget Extra korting

Bij Witgoedhuren kunt u niet alleen terecht voor een groot assortiment aan A-merk wasmachines om te huren of leasen; ook andere witgoedapparaten zijn voor een vast, laag bedrag per maand te huren. Koelkasten, vriezers, wasdrogers en vaatwassers hebben we van verschillende merken en in vele maten. Neemt u drie of meer witgoedproducten bij ons af? Dan treedt Budget Extra in werking: u krijgt dan nog eens 10% extra korting op de huurprijs.

Wasmachine huren in Leiden: huren zonder zorgen

Bij ons kunt u rekenen op A-kwaliteit. Toch kan er natuurlijk altijd wat gebeuren. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken want een servicecontract is bij de huurprijs inbegrepen. Onderhoudt u uw wasmachine naar behoren en gaat er toch onverhoopt wat stuk? Dan komt onze servicemonteur uw wasmachine kosteloos repareren. En mocht dat niet kunnen, of vindt de servicemonteur dat het niet zinvol is, dan zorgen wij kosteloos voor gelijkwaardige vervanging.

Meer informatie

Vraag heel eenvoudig een offerte aan voor het huren van een wasmachine in Leiden door op het product van uw keuze te klikken en het formulier in te vullen. Heeft u vragen over onze services of producten? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen; wij helpen u graag.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m