Skip to main content

Wasmachine huren Groningen

Wanneer je op kamers gaat wonen wil je natuurlijk zo veel mogelijk voor jezelf zorgen. Elke keer je was naar je ouders brengen is én niet praktisch en kost heel veel tijd. Een nieuwe wasmachine kopen is extreem duur voor de aantal jaren/maanden dat je in een studentenhuis woont. Daarom is het makkelijk als je een wasmachine kan huren! Bij Witgoed Huren bent u op het juiste adres. Wij verhuren wasmachines voor een schappelijke prijs in Groningen. Niet alleen voor studenten is het makkelijk om een wasmachine te huren, ook voor als u een eigen zaak heeft is het voordelig om een wasmachine te huren. Witgoed Huren verhuurd zijn wasmachines niet alleen aan particulieren, ook voor zakelijke klanten staan wij altijd klaar!

De beste service

De machine wordt gratis op uw adres afgeleverd, geïnstalleerd en gedemonstreerd. De huurprijzen zijn zeer scherp en daarom is het voor bijna iedere student mogelijk om bij ons een wasmachine te huren. Om te besparen op de kosten voor het huren van een wasmachine kun je er natuurlijk voor kiezen om samen met je huisgenoten een wasmachine te huren. Op deze manier worden de kosten verdeeld en is het per persoon een stuk goedkoper dan alleen. Ook wanneer u een eigen zaak heb met bedrijfskleding zit u er niet op te wachten als u torenhoge kosten heeft aan een wasmachine. Bij Witgoed Huren heeft u dus veel voordelen zoals:

 • U hoeft zich alleen maar bezig te houden met de was. Storingen en mankementen aan de wasmachine zijn voor Witgoed Huren.
 • Bij storingen komt er een monteur langs en zodra de wasmachine niet te repareren valt krijgt u kostenloos een andere die overeenkomt met die van het huurcontract.
 • Gratis bezorging van uw wasmachine.
 • Wanneer de wasmachine word bezorgt, installeert onze monteur gratis de wasmachine en laat van A tot Z zien hoe die werkt.
 • U huurt een wasmachine zonder verdere zorgen.

Meer informatie wasmachine huren Groningen

U kunt de wasmachine huren zolang de huurovereenkomst loopt, mocht u gaan verhuizen dan kunt u de wasmachine (indien gewenst) gewoon mee verhuizen.

Huur ook je overige apparaten bij Witgoedhuren.nl. Wij verhuren niet alleen wasmachines, maar ook overig witgoed als drogers, vaatwassers, fornuizen en koelkasten. Kijk gerust eens rond op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0486-460059 of stuur een mailtje naar info@witgoedhuren.nl.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m