Skip to main content

Wasmachine huren Delft

Wilt u een wasmachine huren in Delft? Vele studenten en bedrijven weten al hoe praktisch het is om bij Witgoedhuren.nl een wasmachine te leasen in plaats van er één te kopen. Geen hoge aanschafkosten maar wel een A-merk wasmachine in huis. En gaat de wasmachine stuk? Een onderhouds- en servicecontract is inbegrepen!

Wasmachine huren voor studenten in Delft

Woont u in een studentenhuis? Of woont u anderszins samen met huisgenoten en maakt u gezamenlijk gebruik van de wasmachine? Het kopen van een wasmachine is altijd een grote uitgave; zeker als u een goed merk in huis wilt. Bij Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall, heeft u deze kosten niet. U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken met uiteenlopende capaciteiten en functies. Al vanaf €12,- per maand heeft u een wasmachine in huis! Het is dus heel eenvoudig om de kosten te delen, en voor slechts enkele euro’s per maand kan iedereen er gebruik van maken!

De vele voordelen van een wasmachine huren

U zit bij ons nergens aan vast. Al na een jaar is uw wasmachine abonnement gewoon maandelijks opzegbaar. Bovendien is het heel eenvoudig bij ons om het leasecontract op een andere naam over te zetten. Dus sluit u het contract af maar gaat u verhuizen? De wasmachine kan gewoon blijven staan, alleen de naam op het contract verandert!

De voordelen op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Al na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Gratis bezorging én aansluiting;
 • Servicecontract inbegrepen;
 • Eenvoudig overdraagbaar leasecontract;
 • Budget Extra korting bij het leasen van 3 of meer witgoedapparaten.

Geen onverwachte kosten

U hoeft echt niet bang te zijn voor extra kosten; ook niet als uw wasmachine stuk gaat. Bij een defect of storing komt onze servicemonteur uw apparaat nakijken en repareren; dat zit bij het servicecontract inbegrepen! En mocht het nou zo erg zijn dat de wasmachine niet meer te repareren valt, dan zorgen wij voor een vervangend exemplaar.

Zakelijk huren

Ook voor de zakelijke klant kan het huren van een wasmachine een beter alternatief zijn dan kopen. Een wasmachine die veel moet kunnen wassen kan erg duur zijn in aanschaf en ook het onderhoud ervan is erg belangrijk. Onderhoud en reparaties zitten bij uw huurcontract inbegrepen; u hoeft zich daar dus geen enkele zorgen over te maken. Zorginstellingen, kapperszaken, scholen en vele andere bedrijven en instellingen weten ons dan ook te vinden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een wasmachine in Delft? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen u graag. Wilt u een wasmachine of ander witgoedproduct bij ons gaan huren? Klik op het apparaat van uw keuze om een offerte aan te vragen.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m