Skip to main content

Vaatwasser huren Nijmegen

Wilt u graag een vaatwasser huren voor uw woning in Amsterdam?  Als u eenmaal een vaatwasser gewend bent, dan kunt u zich vast voorstellen wat voor een gemis het is als de vaatwasser kapot gaat. Soms komt het niet uit om een groot bedrag uit te geven aan een vaatwasser. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een vaatwasser huren voor zeer aantrekkelijk maandbedrag: €15,- per maand. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Waarom een vaatwasser huren bij Witgoedhuren.nl?

Het kan altijd voorkomen dat een witgoed apparaat kapot gaat. Bij Witgoedhuren.nl bent u gewaarborgd van een snelle service. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken, zodat er een monteur op korte termijn bij u langskomt. Is het apparaat niet meer te maken? Wij zorgen dan voor een soortgelijke vaatwasser. De kosten, die verbonden zijn aan de eventuele reparatie of het plaatsen van de nieuwe vaatwasser, zijn niet voor u.

Maar Witgoedhuren.nl heeft nog meer voordelen. Zo nemen wij uw oude witgoed gratis mee. Dan hoeft u niemand meer in te schakelen, of erger nog, zelf op pad gaan.

Lease uw afwasmachine met meerdere apparaten

Budget Extra is een extra dienstverlening die zeer kenmerkend voor onze service is. Leaset u bij ons bijvoorbeeld drie apparaten? Dan krijgt u korting op het totale maandbedrag. Zo huurt u gemakkelijk en snel meerdere huishoudelijke apparaten bij Witgoedhuren.nl. U kunt bij ons terecht voor:

Uw vaatwasser huren in Nijmegen

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u snel verder. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m