Skip to main content

Vaatwasser huren Amsterdam

Wilt u graag een vaatwasser huren voor uw woning in Amsterdam? Als u een vaatwasser gewend bent, weet u pas wat u mist wanneer deze kapot gaat. Geen probleem, want bij Witgoedhuren.nl kunt u tijdelijk een vaatwasser huren voor een laag bedrag per maand (vanaf 15 euro). Ook wanneer het even niet uitkomt om een groot bedrag uit te geven aan een vaatwasser, kunt u gemakkelijk bij ons een vaatwasser huren.

Waarom een vaatwasser huren bij Witgoedhuren.nl?

Witgoedhuren.nl staat voor kwaliteit en een snelle service. Mocht er ooit een keer een apparaat kapot gaan, dan kunt u ons direct bellen, zodat wij op korte termijn een monteur kunnen sturen. Mocht dan blijken dat het witgoed apparaat niet meer te repareren is, dan zorgen wij voor een nieuwe vaatwasser. De kosten die hieraan verbonden zijn, komen ook niet voor uw rekening, maar op die van de onze. Ook hoeft u niet te zorgen voor het transport van uw oude apparaat, want die nemen we ook meteen mee. Zo proberen wij u het zo makkelijk mogelijk te maken, waardoor u zelf niet op pad hoeft te gaan.

De voordelen van een vaatwasser huren

Wonen in Amsterdam is meestal al duur genoeg. Zeker voor studenten is betaalbare woonruimte een zeldzaamheid, maar dat geldt natuurlijk ook voor veel andere mensen. De aanschaf van een vaatwasser is duur, maar door er één te huren kunt u toch genieten van de luxe van het niet zelf hoeven afwassen. We zetten de voordelen van het huren van een vaatwasser in Amsterdam bij Witgoedhuren.nl nog even op een rijtje:

  • U huurt een vaatwasser al voor een laag vast maandbedrag per maand;
  • Al na een jaar is het huurcontract gewoon maandelijks opzegbaar;
  • Het huurcontract is overdraagbaar;
  • Wanneer de vaatwasser kapot gaat, komen wij hem gratis repareren, of we zorgen voor een vervangende vaatwasser in dezelfde kwaliteitsklasse;
  • U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken;
  • Wij komen uw vaatwasser kosteloos bij u thuis afleveren én installeren.

Vaatwasser in een Amsterdams studentenhuis

ls student heeft u natuurlijk uw handen vol aan studeren, sociale activiteiten en wellicht ook nog een bijbaantje om alles te kunnen bekostigen. Wat is er dan fijner dan niet zelf de afwas te hoeven doen? Met een gehuurde vaatwasser bent u slechts een klein bedrag per maand kwijt, en u kunt de kosten ook nog eens delen met uw huisgenoten die er ook dankbaar gebruik van zullen maken. En mocht u verhuizen, dan is het leasecontract gewoon overdraagbaar. U zit dan dus nergens aan vast!

Lease uw afwasmachine met meerdere apparaten

Budget Extra is een extra dienstverlening die zeer kenmerkend voor onze service is. Leaset u bij ons bijvoorbeeld drie apparaten? Dan krijgt u korting op het totale maandbedrag. Zo huurt u gemakkelijk en snel meerdere huishoudelijke apparaten bij Witgoedhuren.nl. U kunt bij ons terecht voor:

Uw vaatwasser huren in Amsterdam

Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u snel verder. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.