Skip to main content

Studenten wasmachine

Voor studenten is het aantrekkelijk om gezamenlijk een wasmachine te leasen in een studentenhuis. Op deze manier is elke bewoner hooguit enkele euro’s per maand kwijt en kan iedereen wassen. Zo hoeft die tas met was niet elk weekend naar de ouders gesleept te worden. Bent u student en wilt u voor een laag maandbedrag een wasmachine huren? Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een wasmachine leasen voor slechts €12,- per maand! U zit nergens aan vast want na een jaar is het contract al opzegbaar. Bovendien is het contract overdraagbaar dus mocht u verhuizen, dan kan de wasmachine blijven staan!

Studenten huren wasmachines voor een laag bedrag per maand

Witgoedhuren.nl verhuurt diverse wasmachines van gerenommeerde topmerken. Wij zorgen ervoor dat u kunt huren zonder verdere zorgen. Als student kiest u voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende voordelen:

 • Gratis aflevering en installatie;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie;
 • Overdraagbaar leasecontract;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Afvoer van oude apparatuur.

Ook ander witgoed huren is mogelijk!

Naast wasmachines kunt u ook de volgende witgoedproducten bij ons leasen: koelkasten, drogers, gasfornuizen en vaatwassers. Heeft niemand zin om de afwas te doen? Biedt de gammele koelkast in de keuken niet voldoende ruimte voor iedereen? Huur al uw witgoed via Witgoedhuren.nl! Bij afname van minimaal drie producten, krijgt u namelijk Budget-extra korting! Voor al het witgoed geldt dat het servicecontract is inbegrepen en dat het contract overdraagbaar is.

Wilt u met een groep studenten een wasmachine huren? Bel Witgoedhuren.nl!

Neem direct contact met ons op. Wanneer u vandaag een offerte aanvraagt voor het huren van een wasmachine of ander witgoedproduct, sturen wij u z.s.m. een prijsopgave. Gaat u akkoord, dan heeft u de wasmachine de volgende dag al in huis. Afleverkosten en installatie zijn bij de huurprijs inbegrepen!

Heeft u vragen of wenst u passend advies omtrent onze witgoedproducten?  U kunt ons direct bereiken op: 0486-460059 of 06-11123404. Bij enige problemen zijn wij doordeweeks van 10.00 tot 19.00 telefonisch bereikbaar.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m