Skip to main content

Professionele wasmachine leasen

Wilt u een professionele wasmachine huren of leasen? Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall, verhuurt een prachtig aanbod aan witgoedproducten. Neem dan ook gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug om uw aanvraag te bespreken. Indien gewenst voorzien wij u graag van passend advies. Door jarenlange ervaring op het gebied van witgoed weet Witgoedhuren.nl altijd het juiste witgoedproduct te adviseren voor uw situatie.

Voor horeca, kapperszaken en industrie

Het huren van witgoed is voordelig. Zo hoeft u het witgoedproduct niet aan te schaffen. Een professionele wasmachine leasen is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar zeker ook voor:

 • Industrie;
 • Instellingen;
 • Bedrijven (denk aan horecazaken en kapperszaken).

Bovendien brengt het leasen van witgoed veel gemak met zich mee. Heeft u te maken met een ongemak? Werkt het witgoedproduct niet naar behoren? Dan repareert Witgoedhuren.nl het product op eigen kosten. Hoewel onze producten op kwaliteit worden geselecteerd, kunnen er toch onvoorziene storingen optreden. Na alarmering wordt een monteur ingepland op een tijdstip naar keuze. Zodoende heeft u weer snel de beschikking over een werkend product. Huren zonder zorgen, Witgoedhuren.nl maakt dit mogelijk.

Compleet in zakelijk leasen

U kunt ervoor kiezen om meerdere witgoedproducten bij ons te leasen. Heeft u interesse in het leasen van minimaal drie witgoedproducten? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u leuke kortingen op uw maandelijkse facturen verkrijgt. Ideaal om geld te besparen en eventueel aan andere leuke dingen uit te geven.

Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het leasen van drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Kortom, uw witgoed least u bij Witgoedhuren.nl.

Snel uw professionele wasmachine leasen

Vraag een offerte aan voor het huren of leasen van een professionele wasmachine. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m