Skip to main content

Professionele wasmachine leasen

Wilt u een professionele wasmachine huren of leasen? Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall, verhuurt een prachtig aanbod aan witgoedproducten. Neem dan ook gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug om uw aanvraag te bespreken. Indien gewenst voorzien wij u graag van passend advies. Door jarenlange ervaring op het gebied van witgoed weet Witgoedhuren.nl altijd het juiste witgoedproduct te adviseren voor uw situatie.

Voor horeca, kapperszaken en industrie

Het huren van witgoed is voordelig. Zo hoeft u het witgoedproduct niet aan te schaffen. Een professionele wasmachine leasen is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar zeker ook voor:

 • Industrie;
 • Instellingen;
 • Bedrijven (denk aan horecazaken en kapperszaken).

Bovendien brengt het leasen van witgoed veel gemak met zich mee. Heeft u te maken met een ongemak? Werkt het witgoedproduct niet naar behoren? Dan repareert Witgoedhuren.nl het product op eigen kosten. Hoewel onze producten op kwaliteit worden geselecteerd, kunnen er toch onvoorziene storingen optreden. Na alarmering wordt een monteur ingepland op een tijdstip naar keuze. Zodoende heeft u weer snel de beschikking over een werkend product. Huren zonder zorgen, Witgoedhuren.nl maakt dit mogelijk.

Compleet in zakelijk leasen

U kunt ervoor kiezen om meerdere witgoedproducten bij ons te leasen. Heeft u interesse in het leasen van minimaal drie witgoedproducten? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u leuke kortingen op uw maandelijkse facturen verkrijgt. Ideaal om geld te besparen en eventueel aan andere leuke dingen uit te geven.

Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het leasen van drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Kortom, uw witgoed least u bij Witgoedhuren.nl.

Snel uw professionele wasmachine leasen

Vraag een offerte aan voor het huren of leasen van een professionele wasmachine. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m