Skip to main content

Oven huren

Wilt u een oven huren? Thuiskomen na een lange (werk)dag is zwaar. Als u ook nog eens uitgebreid moet koken, dan zakt de moed in uw schoenen. Witgoedhuren.nl heeft dé perfecte oplossing voor u: een oven huren. Met een goede oven heeft u het gemak van lekker eten, terwijl u niet uren in de keuken hoeft te staan voor een maaltijd. Bij Witgoedhuren.nl kunnen wij u verschillende ovens aanbieden om een fatsoenlijke maaltijd klaar te maken. Zo hebben wij een fornuis met oven ineen. Dé ideale combinatie voor koken. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Huur uw witgoed bij Witgoedhuren.nl

Wij verhuren diverse huishoudelijke apparaten. Bij het huren van minimaal drie apparaten treedt onze ‘budget-extra’ in werking. Dit betekent extra korting bij het huren van uw witgoed. U kunt bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren of leasen van:

Wij staan 24/7 paraat met monteurs

Wij beschikken over ervaren monteurs die altijd voor u klaar staan. Het kan namelijk voorkomen dat er een storing ontstaat. Door onze 24/7 regeling lossen wij het ongemak snel voor u op. Omdat dit onze verantwoording is, zult u niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Dit is de extra service die wij aanbieden aan onze klanten. Witgoedhuren.nl staat voor haar klaar klanten en dit laten wij altijd aan u zien.

Eenvoudig uw oven huren

Kijk gerust eens rond op de website en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment van Witgoedhuren.nl. Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een oven of een ander apparaat, kunt u het beste contact met ons opnemen. Dit doet u door ons een belletje te geven of het contactformulier in te vullen. Bij invulling van het contactformulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zo kunt u al binnen 24 uur genieten van een nieuwe oven van Bosch, Zanussi of Siemens.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste oven huurt. Zo kunt u ook een oven leasen voor zakelijke toepassing. Denk aan de horeca. Meer vindt u de pagina zakelijk.