Oven huren

Wilt u een oven huren? Thuiskomen na een lange (werk)dag is zwaar. Als u ook nog eens uitgebreid moet koken, dan zakt de moed in uw schoenen. Witgoedhuren.nl heeft dé perfecte oplossing voor u: een oven huren. Met een goede oven heeft u het gemak van lekker eten, terwijl u niet uren in de keuken hoeft te staan voor een maaltijd. Bij Witgoedhuren.nl kunnen wij u verschillende apparaten aanbieden om een fatsoenlijke maaltijd klaar te maken. Zo hebben wij een fornuis met oven ineen. Dé ideale combinatie voor koken!

Huur uw witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl!

Wij verhuren diverse huishoudelijke apparaten. Bij het huren van minimaal drie apparaten treedt onze ‘budget-extra’ in werking. Dit betekent extra korting bij het huren! U kunt bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren of leasen van:

Wij staan 24/7 paraat met monteurs

Wij beschikken over ervaren monteurs die altijd voor u klaar staan. Het kan namelijk voorkomen dat er een storing ontstaat. Door onze 24/7 regeling lossen wij het ongemak voor u op. Omdat dit onze verantwoording is, zult u niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Dit is de extra service die wij graag aanbieden aan onze klanten. Witgoedhuren.nl staat voor haar klanten klaar en dit laten wij graag merken!

Direct uw oven huren!

Kijk gerust eens rond op de website en laat u zich verrassen door het uitgebreide assortiment van Witgoedhuren.nl. Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een oven of een ander apparaat, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Dit doet u door ons een belletje te geven of het contactformulier in te vullen. Bij invulling van het contactformulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zo kunt u binnen 24 uur gebruikmaken van een gloednieuwe oven van het merk Bosch, Zanussi of Siemens!

Hieronder vindt diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.