Skip to main content

Oven huren

Wilt u een oven huren? Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor de beste fornuizen met ingebouwde oven. Al vanaf slechts €15,- per maand heeft u er één in huis, inclusief servicekosten. Zo hoeft u geen honderden euro’s in één keer uit te geven aan de aanschaf van een nieuwe oven, maar heeft u voor een vast, laag bedrag een compleet fornuis in de keuken staan. Wij komen het apparaat gratis bezorgen en aansluiten en nemen eventueel uw oude apparaat mee. En gaat de oven onverhoopt kapot? Dan sturen wij een monteur langs voor een reparatie. Kan de oven niet gemaakt worden? Dan leveren wij een vervangend exemplaar, gratis en voor niets. Dat zit namelijk allemaal in de servicekosten inbegrepen!

Het voordeel van een oven huren

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Een overdraagbaar huurcontract;
 • Inclusief servicekosten;
 • Gratis bezorging en installatie.

Huur uw witgoed bij Witgoedhuren.nl

Wij verhuren diverse huishoudelijke apparaten. Bij het huren van minimaal drie apparaten treedt bovendien onze ‘budget-extra’ in werking. Dit betekent extra korting bij het huren van uw witgoed. U kunt bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren of leasen van:

Wij staan 24/7 paraat met monteurs

Wij beschikken over ervaren monteurs die altijd voor u klaar staan. Het kan immers altijd voorkomen dat er een storing ontstaat. Door onze 24/7 regeling lossen wij het ongemak snel voor u op. Omdat dit onze verantwoording is, zult u niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Dit is de extra service die wij aanbieden aan onze klanten. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar en dit laten wij graag aan u zien.

Eenvoudig uw oven huren

Kijk gerust eens rond op de website en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment van Witgoedhuren.nl. Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een oven of een ander apparaat, kunt u het beste contact met ons opnemen. Dit doet u door ons een belletje te geven of het contactformulier in te vullen. Bij invulling van het contactformulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Zo kunt u al binnen 24 uur genieten van een nieuwe oven van Bosch, Zanussi of Siemens.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste oven huurt. Huurt u particulier, voor een studentenhuis of heeft u een bedrijfsoven nodig? Voor iedereen bieden wij een passende oplossing. Als u meer wilt weten over zakelijke verhuur, klik dan hier.

 • Gasfornuis Whirlpool

  Dit Whirlpool 4-pits gasfornuis met elektrische oven van maar liefst 61 liter, is voorzien van Smart Clean technologie met geïntegreerde vonkontsteking.

  Vanaf: 26,50p/m
 • Gasfornuis Siemens

  Dit gasfornuis van Siemens is uitgevoerd met 4 kookzones heeft een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 66 liter. Met snelle voorverwarmfuctie en dual wokbrander!

  Vanaf: 24,95p/m
 • Gasfornuis Etna

  Een praktisch gas- en elektrofornuis met 4 branders en een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 74 liter. Ideaal om uw dagelijkse maaltijden mee te bereiden.

  Vanaf: 19,95p/m
 • Gasfornuis

  Huur voor een aantrekkelijk laag, vast bedrag per maand een gasfornuis. Verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m