Skip to main content

Miele W3203

Witgoedhuren.nl is uw partner voor het goedkoop huren van wasmachines. Één van de wasmachines die u kunt huren is de Miele W3203. Het apparaat beschikt over energieklasse A, wasklasse A en droogklasse B. Dit betekent dat u keuze genoeg heeft betreft het wassen van uw was. Bent u als student toe aan een schone was? Huur dan dit krachtige apparaat!

De Miele W3203 heeft o.a. de volgende kenmerken:

 • 6 kg trommel;
 • 1200 toeren;
 • Watercontrol voor beveiliging van de wasmachine;
 • Grote vulopening. U hoeft uw was er niet in te proppen;
 • Geluidsisolatie. Hierdoor hoort u uw wasmachine nauwelijks tijdens het draaien;
 • Onbalansherkenning.

De afmetingen van deze wasmachine zijn 85x60x60 centimeter. Een compacte

Over Witgoedhuren

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons uit kunnen breiden in de witgoedbranche. Naast het huren van wasmachines kunt u ook bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, gasfornuizen en koelkasten. Door het uitgebreide assortiment van Witgoedhuren.nl kunt u altijd een apparaat naar wens huren. Wij kunnen gratis uw bestelling binnen 24 uur bezorgen op het door u gewenste adres. Bent u in de ochtend en middag niet thuis? Maakt u zich dan geen zorgen, wij leveren ook in de avonduren tot 22:00. Het aansluiten van uw witgoed wordt meteen voor u gedaan, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Voor eventuele afvoer van oude apparaten kunt u tevens bij ons terecht.

Contact

Indien uw apparaat een storing heeft of wanneer er enige reparaties nodig zijn, dan zullen hier geen extra kosten aan verbonden zijn. Dit is de service die u krijgt als u witgoed huurt bij Witgoedhuren.nl. Wilt u graag meer informatie over de MieleW3203? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Liever direct contact met een van onze ervaren medewerkers? Neem telefonisch contact met ons op.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m