Skip to main content

Meiko vaatwasser

De Meiko vaatwasser behoort wereldwijd tot de top op het gebied van professionele spoel-, reinigings-, en desinfectietechnieken. En wij, Witgoedhuren.nl, hebben de eer gekregen om deze vaatwassers te mogen verhuren. Dit apparaat past perfect in een horecakeuken. De vaat wordt als een speer afgewassen, en voordat u het weet kunt u weer een nieuwe korf inladen met vieze vaat. Doordat de Meiko vaatwasser met één druk op de knop in werking gaat, scheelt het u een hoop personeelskosten. U hoeft geen extra personeel meer aan te nemen voor een schone vaat!

Actief voor een schone wereld

Onze apparaten zijn niet alleen uitstekend geschikt voor in een horecakeuken, ook passen ze perfect in verzorgingstehuizen, bakkerij- en slagerijwezen én ziekenhuizen. Is hygiëne ook een belangrijk uitgangspunt voor u? Zoek dan niet verder voor een andere vaatwasser. Meiko bouwt de vaatwassers zo dat u niet meer om hoeft te kijken naar de hygiëne van uw servies. De Meiko bron luidt als volgt: ons kenmerk staat voor een schone en eerlijke wereld.

In de ochtend en avond voor u bereikbaar

Door onze goede service leveren wij binnen 24 uur het apparaat in heel Nederland. Bent u overdag niet beschikbaar? Maakt u zich dan geen zorgen. Zelfs in de avonduren kunnen onze enthousiaste medewerkers u van dienst zijn! Bovendien zorgen wij voor het plaatsen en aansluiten van de vaatwasser. Wilt u van uw oude vaatwasser af? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Witgoedhuren.nl zorgt geheel kosteloos voor de afvoer van uw oude vaatwasser.

Huur voordelig uw witgoed per maand!

Bij Witgoedhuren.nl kunt u ook terecht voor het huren van ander witgoed. U kunt hierbij denken aan:

Huurt u drie apparaten bij ons? Dan wordt u voorzien van ‘budget-extra’. Dit betekent dat u een aardige korting ontvangt op de desbetreffende drie apparaten. Hierdoor kunt u een hoop geld besparen, en het uitgeven aan andere relevante zaken! Heeft u interesse in meer informatie over het huren van witgoed of onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of direct telefonisch contact op te nemen.

 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m