Skip to main content

Koelkast leasen Zwolle

Woont u in de regio Zwolle en heeft u dringend een nieuwe koelkast nodig? Door een koelkast te leasen of huren bij Witgoedhuren.nl bespaart u zich de ellende van een hoge aanschafprijs, en hoeft u zich ook over de service geen enkele zorgen te maken! Bij het leasen van een koelkast komen wij deze ook in Zwolle en omgeving gratis brengen én aansluiten. Bovendien is een servicepakket inbegrepen, en dat alles voor een vast, laag bedrag per maand!

Koelkast leasen in Zwolle: de voordelen

 • Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u een nieuwe koelkast in huis (al vanaf €10,-!).
 • U kunt het contract al na een jaar, maandelijks opzeggen.
 • Gratis aflevering én installatie op de plek die u wilt.
 • Bij een storing of defect kunt u gebruik maken van onze monteursservice; dat zit bij de huurprijs inbegrepen!
 • Overdraagbaar leasecontract.
 • Is de koelkast niet meer te maken? Dan vervangen wij de koelkast voor u.

Huur een A-merk koelkast

Een koelkast gaat altijd kapot op een ongelegen moment, en een groot aanschafbedrag doet dan ook altijd een beetje pijn. Bij Witgoedhuren kunt u een nieuwe A-merk koelkast in huis hebben voor slechts een klein bedrag per maand. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking van de koelkast! De kwaliteit is tiptop in orde en mocht het apparaat toch onverhoopt stuk gaan, dan komen wij hem repareren óf vervangen. Dat zit allemaal bij de leaseprijs inbegrepen!

Koelkast leasen voor een studentenhuis in Zwolle

Vooral voor studentenhuizen blijkt het steeds aantrekkelijker te zijn om een koelkast te leasen of huren in plaats van te kopen. Vaak is er een koelkast aanwezig maar biedt deze niet voldoende ruimte. Voor een paar euro per persoon per maand staat er een splinternieuwe koelkast in de keuken wanneer u deze huurt bij Witgoedhuren.nl. Het feit dat het contract overdraagbaar is, maakt het nóg aantrekkelijker voor studenten: staat het contract op uw naam en gaat u weg? Dan kan het contract heel eenvoudig via de site worden overgezet op naam van een andere bewoner!

Vragen en contact

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag hieronder direct de offerte aan voor de koelkast van uw keuze. Bent u ook geïnteresseerd in het huren van andere witgoedproducten, zoals bijvoorbeeld een wasmachine, droger of een vaatwasser? Bij het afnemen van drie of meer producten bij ons, krijgt u nog eens 10% extra korting! Heeft u nog vragen, dan mag u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en vrijblijvend met alle informatie die u wenst!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m