Skip to main content

Koelkast leasen Deventer

Is uw oude koelkast aan vervanging toe? Gaat u tijdelijk ergens wonen en is er nog geen koelkast aanwezig? Is uw ijskast kapot gegaan en ziet u op tegen de aankoop van een nieuw exemplaar? Dat hoeft helemaal niet! Het is namelijk helemaal niet nodig om een groot bedrag ineens neer te leggen voor een nieuwe koelkast. Voor een vast, laag maandbedrag (al vanaf €10,-) kunt u bij Witgoedhuren.nl namelijk heel eenvoudig en snel een splinternieuwe koelkast leasen, en we komen hem gratis bij u in Deventer plaatsen.

Koelkast leasen in Deventer, inclusief servicepakket

Bij dat lage maandbedrag zijn alle servicekosten inbegrepen:

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw koelkast het voortijdig begeeft, want mocht dat onverhoopt gebeuren, dan wordt u niet op kosten gejaagd. Een monteur komt de koelkast repareren, en als dat niet lukt, dan zorgen wij kosteloos voor vervanging!

U zit nergens aan vast

Onze lease- en huurcontracten lopen minimaal een jaar; daarna kunt u gewoon maandelijks opzeggen als u dat wilt. U zit dus nergens aan vast! Bovendien is het contract overdraagbaar. Dat betekent dat u het contract kosteloos over kunt zetten op naam van iemand anders. Dit maakt het leasen van een koelkast in Deventer dan ook extra aantrekkelijk voor gezamenlijke woonvormen zoals bijvoorbeeld studentenhuizen of voor tijdelijke bewoning van een huis.

Koelkast en ander witgoed leasen

Bij Witgoedhuren kunt u niet alleen een koelkast leasen voor een laag maandbedrag; ook voor andere witgoedproducten, zoals wasmachines, drogers en vaatwassers, kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u bij afname van minimaal 3 witgoedproducten gebruik maken van onze aantrekkelijke kortingsregeling Budget Extra: 10% korting op de totaalprijs. Zo wordt het leasen van een koelkast of ander witgoedproduct nóg aantrekkelijker!

Contact

Wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op als u vragen heeft. Heeft u al een koelkast gevonden? Kies het leasecontract dat bij u past, en na akkoord komen wij uw koelkast binnen 24 uur bezorgen én aansluiten bij u in Deventer of omgeving! Bezorging is gratis door heel Nederland. Witgoedhuren.nl: Huren zonder verdere zorgen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m