Skip to main content

Koelkast leasen Deventer

Is uw oude koelkast aan vervanging toe? Gaat u tijdelijk ergens wonen en is er nog geen koelkast aanwezig? Is uw ijskast kapot gegaan en ziet u op tegen de aankoop van een nieuw exemplaar? Dat hoeft helemaal niet! Het is namelijk helemaal niet nodig om een groot bedrag ineens neer te leggen voor een nieuwe koelkast. Voor een vast, laag maandbedrag (al vanaf €10,-) kunt u bij Witgoedhuren.nl namelijk heel eenvoudig en snel een splinternieuwe koelkast leasen, en we komen hem gratis bij u in Deventer plaatsen.

Koelkast leasen in Deventer, inclusief servicepakket

Bij dat lage maandbedrag zijn alle servicekosten inbegrepen:

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw koelkast het voortijdig begeeft, want mocht dat onverhoopt gebeuren, dan wordt u niet op kosten gejaagd. Een monteur komt de koelkast repareren, en als dat niet lukt, dan zorgen wij kosteloos voor vervanging!

U zit nergens aan vast

Onze lease- en huurcontracten lopen minimaal een jaar; daarna kunt u gewoon maandelijks opzeggen als u dat wilt. U zit dus nergens aan vast! Bovendien is het contract overdraagbaar. Dat betekent dat u het contract kosteloos over kunt zetten op naam van iemand anders. Dit maakt het leasen van een koelkast in Deventer dan ook extra aantrekkelijk voor gezamenlijke woonvormen zoals bijvoorbeeld studentenhuizen of voor tijdelijke bewoning van een huis.

Koelkast en ander witgoed leasen

Bij Witgoedhuren kunt u niet alleen een koelkast leasen voor een laag maandbedrag; ook voor andere witgoedproducten, zoals wasmachines, drogers en vaatwassers, kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u bij afname van minimaal 3 witgoedproducten gebruik maken van onze aantrekkelijke kortingsregeling Budget Extra: 10% korting op de totaalprijs. Zo wordt het leasen van een koelkast of ander witgoedproduct nóg aantrekkelijker!

Contact

Wilt u meer informatie? Neem gerust even contact met ons op als u vragen heeft. Heeft u al een koelkast gevonden? Kies het leasecontract dat bij u past, en na akkoord komen wij uw koelkast binnen 24 uur bezorgen én aansluiten bij u in Deventer of omgeving! Bezorging is gratis door heel Nederland. Witgoedhuren.nl: Huren zonder verdere zorgen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m