Skip to main content

Koelkast leasen Almere

Heeft u een nieuwe koelkast nodig? En heeft u geen zin om nu ineens een grote uitgave te doen door er één te kopen? Een koelkast leasen of huren in Almere is nu aantrekkelijker dan ooit! Via Witgoedhuren.nl kunt u voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag een splinternieuw exemplaar laten bezorgen én installeren. Bovendien zijn de servicekosten tijdens het leasecontract inbegrepen.

De voordelen van een koelkast leasen in Almere

Het leasen van een koelkast (of andere witgoedproducten) wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want het is om veel redenen aantrekkelijk:

 • Geen groot bedrag ineens, maar een vast, laag bedrag per maand;
 • Reparatie- en vervangingsservice zijn inbegrepen in het maandbedrag;
 • Gratis bezorging en installatie;
 • Wij voeren uw oude koelkast voor u af;
 • Al na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Overdraagbaar leasecontract.

Om deze redenen is het leasen of huren van een koelkast niet alleen aantrekkelijk voor bijvoorbeeld studenten of mensen die tijdelijk ergens wonen. Misschien heeft u gewoon geen zin om een groot bedrag ineens uit te geven. Of vindt u het een rustgevend idee dat er een gratis reparatie- en vervangingsservice is waar u op kunt rekenen.

U zit nergens aan vast

Omdat het leasecontract overdraagbaar is, kunt u het heel eenvoudig op naam van iemand anders over laten zetten. Handig als u ergens tijdelijk woont en de koelkast kan blijven staan. Bovendien heeft u bij ons al een leasecontract met een looptijd van slechts één jaar. Daarna is het contract maandelijks opzegbaar.

Voordelig een koelkast leasen in Almere

Een koelkast huren of leasen brengt veel gemak met zich mee. Maar bij Witgoedhuren kunt u ook terecht voor het leasen van andere witgoedproducten, zoals bijvoorbeeld vaatwassers, wasmachines en drogers. Zelfs een gasfornuis behoort tot de mogelijkheden. En alles onder dezelfde voorwaarden. Huurt u meer dan drie witgoedproducten bij ons? Dan krijgt u 10% korting op de totaalprijs!

Contact

Wilt u meer weten over de voorwaarden, onze service of onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op en stel ons uw vragen. Wij helpen u graag verder! Weet u al welke koelkast u wil gaan leasen in Almere? Vraag de offerte aan; na akkoord komen wij het apparaat binnen 24 uur bij u plaatsen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m