Skip to main content

Koelkast huren Zwolle

Woont u in Zwolle of omgeving en is uw koelkast stukgegaan? Een nieuwe koelkast aanschaffen betekent vaak een grote uitgave en meestal komt zo’n hoge kostenpost niet gelegen. Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall , biedt de oplossing: Huur een koelkast per maand voor een vaste, lage prijs! Wij bieden gegarandeerd de scherpst mogelijk prijs en voor dat bedrag heeft u niet alleen een goedwerkende koelkast van een A-merk in huis; ook de servicekosten zijn erbij inbegrepen! Probeer het nu uit, want al na een jaar is het mogelijk om uw huurcontract op te zeggen!

Waarom een koelkast huren in Zwolle

Witgoedhuren.nl komt uw koelkast gratis bij u bezorgen én installeren. U hoeft dus zelf niet te sjouwen, wij doen al het zware werk. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een defect en onverwachte kosten die daarmee gemoeid kunnen zijn wanneer u een koelkast koopt. Wanneer u bij ons een koelkast huurt, en deze gaat onverhoopt stuk, dan sturen wij een monteur om uw koelkast te repareren. En mocht dat niet lukken, dan zorgen wij voor vervanging. Allemaal binnen de prijs van het servicepakket! De voordelen voor het huren van een koelkast zetten we graag nog even voor u op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Reparatie en vervanging bij defect inbegrepen;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Overdraagbaar huurcontract;
 • Gratis bezorging en installatie;
 • Géén registratie bij het BKR.

Zorgeloos huren

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u jarenlang vastzit aan een leasecontract, want u kunt ervoor kiezen om al na een jaar maandelijks op te zeggen. Bovendien is het contract overdraagbaar: u kunt het op naam van iemand anders laten zetten. Dat kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld verhuist maar de koelkast blijft staan. Daarom wordt Witgoedhuren.nl ook steeds populairder onder bijvoorbeeld studenten in studentenhuizen, waar het verloop groot is. Voor een paar euro per persoon per maand hebben ze altijd een goed werkende koelkast. Zo worden voedzame maaltijden én het bier te allen tijde lekker koud opgeslagen!

Koelkast en andere witgoedproducten huren in Zwolle

Naast koelkasten, kunt u bij ons ook terecht voor andere witgoedproducten:

Neemt u drie of meer witgoedproducten bij ons af? Dan krijgt u van ons 10% extra korting op de toch al scherpe leaseprijzen. We noemen dit de Budget-Extra korting. U hoeft nooit meer een witgoedproduct te kopen; u huurt alles eenvoudig via Witgoedhuren.nl!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze service of over onze producten? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in; wij zullen uw vragen dan snel beantwoorden. Heeft u al een koelkast op het oog? Klik op het product en vraag eenvoudig een offerte aan!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m