Skip to main content

Koelkast huren Venlo

Bent u woonachtig in Delft en heeft u een nieuwe koelkast nodig? Of heeft u daar een studentenhuis en wilt u een goede ijskast voor de bewoners? Huur dan een koelkast via Witgoedhuren.nl. Supervoordelig, en met alle servicekosten bij de prijs inbegrepen! U bent geen hoge aanschafkosten kwijt, maar slechts een vast, laag bedrag per maand. Al voor één tientje per maand heeft u een koelkast met vriesvak in huis! Kies uit verschillende A-merken en formaten. Neem vandaag nog contact op of kijk hier voor de mogelijkheden!

De voordelen van een koelkast huren in Venlo

 • Geen hoge aanschafkosten, maar een vast, laag bedrag per maand;
 • Wij komen de koelkast gratis in Venlo leveren én installeren;
 • Evt. reparatie- of vervangingskosten zijn (bij normaal gebruik) bij de service inbegrepen;
 • Al na één jaar is het huurcontract maandelijks opzegbaar;
 • U kunt het contract overdragen op naam van iemand anders;
 • Géén BKR-registratie voor een leasecontract bij Witgoedhuren.nl.

Wij bieden leasecontracten aan voor elk formaat koelkast. Dus of u nu een bescheiden ijskast met een vriesvak wilt, of juist een grote koelkast waar veel mensen gebruik van moeten maken: bij Witgoedhuren vindt u het apparaat dat bij u past.

Gratis bezorging, aansluiting en inclusief servicekosten

Voor het bedrag dat u per maand betaalt, krijgt u niet alleen een koelkast. We komen hem ook bij u brengen, zetten hem op zijn plaats én sluiten hem aan. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor extra kosten in het geval uw koelkast onverhoopt een storing heeft. U kunt ons gewoon bellen, dan komen wij de koelkast kosteloos repareren. En als hij echt niet meer te maken is, dan krijgt u van ons een vervangend exemplaar.

U zit nergens aan vast

Na een jaar is het leasecontract al maandelijks opzegbaar. U zit dan dus nergens meer aan vast. Maar er is meer: het contract is namelijk overdraagbaar. Dus huurt u de koelkast, maar gaat u toch verhuizen terwijl de koelkast blijft staan? Dan kan het leasecontract overgedragen worden op naam van iemand anders.

Koelkast en ander witgoed huren in Venlo met korting

Naast koelkasten, kunt u bij ons ook andere witgoedproducten huren. Denk aan:

Wanneer u drie producten of meer bij ons afneemt, krijgt u bovendien nog eens 10% korting op de huurprijs, onze zogenaamde Budget-Extra korting. Het huren van witgoedproducten wordt de toekomst: u hoeft geen grote uitgaven meer te doen maar leaset al uw witgoedapparaten gewoon bij Witgoedhuren.nl! Geen zorgen en gegarandeerd de laagste prijs!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een koelkast in Venlo via Witgoedhuren.nl? Als onderdeel van Heijphro Rentall helpen wij u graag verder! U kunt ons op werkdagen bellen van 8:30 tot 19:00 uur op 0486-460059 of 06-11123404. Of maak gebruik van het contactformulier. Vul het in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m