Skip to main content

Koelkast huren Venlo

Bent u woonachtig in Delft en heeft u een nieuwe koelkast nodig? Of heeft u daar een studentenhuis en wilt u een goede ijskast voor de bewoners? Huur dan een koelkast via Witgoedhuren.nl. Supervoordelig, en met alle servicekosten bij de prijs inbegrepen! U bent geen hoge aanschafkosten kwijt, maar slechts een vast, laag bedrag per maand. Al voor één tientje per maand heeft u een koelkast met vriesvak in huis! Kies uit verschillende A-merken en formaten. Neem vandaag nog contact op of kijk hier voor de mogelijkheden!

De voordelen van een koelkast huren in Venlo

 • Geen hoge aanschafkosten, maar een vast, laag bedrag per maand;
 • Wij komen de koelkast gratis in Venlo leveren én installeren;
 • Evt. reparatie- of vervangingskosten zijn (bij normaal gebruik) bij de service inbegrepen;
 • Al na één jaar is het huurcontract maandelijks opzegbaar;
 • U kunt het contract overdragen op naam van iemand anders;
 • Géén BKR-registratie voor een leasecontract bij Witgoedhuren.nl.

Wij bieden leasecontracten aan voor elk formaat koelkast. Dus of u nu een bescheiden ijskast met een vriesvak wilt, of juist een grote koelkast waar veel mensen gebruik van moeten maken: bij Witgoedhuren vindt u het apparaat dat bij u past.

Gratis bezorging, aansluiting en inclusief servicekosten

Voor het bedrag dat u per maand betaalt, krijgt u niet alleen een koelkast. We komen hem ook bij u brengen, zetten hem op zijn plaats én sluiten hem aan. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor extra kosten in het geval uw koelkast onverhoopt een storing heeft. U kunt ons gewoon bellen, dan komen wij de koelkast kosteloos repareren. En als hij echt niet meer te maken is, dan krijgt u van ons een vervangend exemplaar.

U zit nergens aan vast

Na een jaar is het leasecontract al maandelijks opzegbaar. U zit dan dus nergens meer aan vast. Maar er is meer: het contract is namelijk overdraagbaar. Dus huurt u de koelkast, maar gaat u toch verhuizen terwijl de koelkast blijft staan? Dan kan het leasecontract overgedragen worden op naam van iemand anders.

Koelkast en ander witgoed huren in Venlo met korting

Naast koelkasten, kunt u bij ons ook andere witgoedproducten huren. Denk aan:

Wanneer u drie producten of meer bij ons afneemt, krijgt u bovendien nog eens 10% korting op de huurprijs, onze zogenaamde Budget-Extra korting. Het huren van witgoedproducten wordt de toekomst: u hoeft geen grote uitgaven meer te doen maar leaset al uw witgoedapparaten gewoon bij Witgoedhuren.nl! Geen zorgen en gegarandeerd de laagste prijs!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een koelkast in Venlo via Witgoedhuren.nl? Als onderdeel van Heijphro Rentall helpen wij u graag verder! U kunt ons op werkdagen bellen van 8:30 tot 19:00 uur op 0486-460059 of 06-11123404. Of maak gebruik van het contactformulier. Vul het in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m