Skip to main content

Koelkast huren Uden

Gemak en betrouwbaarheid bij Witgoedhuren.nl in Schaijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige optie voor het huren van een koelkast in Uden en omgeving? Witgoedhuren.nl is gevestigd in Schaijk en wij bieden een uitgebreid assortiment aan koelasten van topkwaliteit tegen aantrekkelijke maandelijkse tarieven. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor het gemak en de zorgeloosheid van het huren van witgoed.

Voordelen van het huren van een koelkast

 • All-inclusive service
  Bij Witgoedhuren.nl nemen we u alle zorgen uit handen. Onze verhuurprijzen zijn namelijk inclusief levering, installatie, onderhoud én reparatie van uw gehuurde koelkast. Onze technische dienst staat dus paraat om eventuele problemen kosteloos op te lossen.
 • Flexibel huurcontract
  U huurt onze koelkasten in principe voor minimaal één jaar, maar daarna is het contract maandelijks opzegbaar. Dus of u nu tijdelijk ergens woont of gewoon de flexibiliteit wilt behouden, wij bieden een oplossing die bij u past.
 • Overdraagbaar abonnement
  Verhuizen of een nieuwe huisgenoot? Geen probleem. Onze koelkastabonnementen zijn overdraagbaar, waardoor u zonder gedoe kunt blijven genieten van onze service, zelfs als uw situatie verandert.
 • Geen onderhoudskosten
  Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen in het abonnement. Mocht er dus onverhoopt een defect optreden, dan zorgen wij ervoor dat uw koelkast zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Mocht een reparatie niet uitvoerbaar of rendabel zijn, dan zorgen wij, geheel conform de huurvoorwaarden, voor een vervangend exemplaar. Zonder extra kosten!
 • Budget-extra korting
  Huurt u meerdere witgoedproducten bij ons, zoals bijvoorbeeld een vriezer, wasmachine of vaatwasser? Dan kan het zijn dat u kunt profiteren van onze Budget-Extra korting. Zo bespaart u nog meer op uw maandelijkse kosten!

Hoe werkt het?

Bij Witgoedhuren.nl maken we het eenvoudig om een koelkast te huren in Uden. U kiest het model dat bij u past, vraagt een offerte aan en wij regelen de rest. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij al binnen 24 uur uw koelkast bij u komen plaatsen (zon- en feestdagen niet meegerekend). Wij leveren zelfs tot 22.00 ’s avonds, zodat u niet speciaal vrij hoeft te nemen! Heeft u vragen, dan staan onze medewerkers klaar om deze te beantwoorden en u te helpen kiezen.

Maak het leven makkelijker met een gehuurde koelkast

Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro Rentalls in Schaijk, staat voor betrouwbaarheid en service. Ontdek het gemak van het huren van een koelkast in Uden zonder de zorgen van eigendom. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan via de site. Wij staan voor u klaar om uw huurervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m