Skip to main content

Koelkast huren Uden

Bent u op zoek naar een voordelige koelkastverhuurder in Uden of omgeving? Zoekt u een betrouwbaar bedrijf met korte lijnen en optimale service? Bij Witgoedhuren.nl kunt u tegen een aantrekkelijk maandbedrag koelkasten, vriezers en diverse witgoedproducten leasen. En ja, het servicecontract is inbegrepen! Maak u dus geen zorgen bij een defect; wij komen kosteloos langs om het probleem op te lossen. Ontdek bij ons diverse modellen en formaten van toonaangevende A-merken. Vanaf slechts €10,- per maand heeft u een koelkast met vriesvak in uw woning staan!

Koelkast huren in Uden zonder zorgen

Huren bij ons betekent zorgeloos genieten. Verschillende kosten zijn namelijk opgenomen in het abonnement. Denk aan gratis aflevering en installatie, evenals onderhoud en eventuele reparatie van uw koelkast. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, meld het ons dan telefonisch of via de website. Onze technische dienst handelt de reparatie af zonder extra kosten! En heeft u bij de levering van de nieuwe koelkast nog een oud exemplaar staan? Dan nemen wij deze kosteloos mee terug.

Voordelen van een koelkast huren

 • Gratis bezorging, ook ’s avonds. Wij leveren tot 22:00 uur bij u thuis, en dat al binnen 24 uur na uw bestelling!
 • Betaling van een vast, laag maandbedrag in plaats van een grote eenmalige uitgave.
 •  Al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Ideaal voor tijdelijke verblijven of als u flexibel wilt blijven en later een grotere koelkast wilt leasen of kopen.
 •  Overdraagbaar koelkastabonnement. Als u bijvoorbeeld met meerdere personen in een huis woont en zelf verhuist, kan de koelkast blijven staan en wordt het contract op naam van een huisgenoot gezet.
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparaties. Bij onverhoopte storingen, mits u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft onderhouden, repareren of vervangen wij de koelkast kosteloos.
 • Bij afname van meerdere witgoedproducten kunt u profiteren van onze Budget-Extra korting!

Een voordelig koelkastabonnement in Uden

Witgoedhuren.nl, een initiatie van Heijphro Rentall in Schaijk, biedt zorgeloos huren aan. Een koelkast huren of leasen brengt veel gemak met zich mee. Benieuwd naar onze service? Vraag vrijblijvend een offerte aan door te klikken op het product van uw keuze, of neem contact met ons op voor vragen over onze diensten en mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m