Skip to main content

Koelkast huren in Tilburg

Woont u in Tilburg en heeft u snel een koelkast nodig, maar vindt u het aanschafbedrag te hoog? Huur er dan één! Voor een klein, vast bedrag per maand zetten wij een nieuwe koelkast neer in uw huis. We sluiten hem ook nog even voor u aan.

De voordelen van het huren van een koelkast in Tilburg

Eigenlijk zijn er heel veel redenen om een koelkast te huren in plaats van te kopen:

 • U betaalt geen hoge aanschafprijs
 • U komt niet voor onverwachte kosten te staan
 • Voor een klein, vast bedrag per maand huurt u een nieuwe koelkast voor uw keuken (of kamer) in Tilburg
 • Reparatie- en vervangservice zijn bij de prijs inbegrepen
 • Het huurcontract is al na een jaar maandelijks opzegbaar en is bovendien overdraagbaar
 • U krijgt géén BKR registratie voor het huren van een koelkast bij Witgoedhuren.nl

Service

Bij het kleine, vaste bedrag dat u per maand betaalt voor de huur van uw koelkast (u huurt er al één vanaf €10,- per maand) zitten de servicekosten inbegrepen. Dat betekent dat wij uw nieuwe gehuurde koelkast bij u in Tilburg afleveren en installeren zonder extra kosten, en wanneer er tijdens de huurperiode iets stuk gaat aan de koelkast, dan sturen wij een monteur langs die het apparaat zal proberen te repareren. Wanneer dat onverhoopt niet lukt, dan sturen wij zo snel mogelijk een vervangend exemplaar naar u toe. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over extra onverwachte uitgaven.

Overdraagbaar contract

Het huurcontract dat u met ons aangaat, is overdraagbaar. Zeker voor een huurkoelkast in bijvoorbeeld een studentenhuis is dat een uitkomst. Wanneer u de koelkast huurt en u vertrekt, dan kunt u het contract op naam van een andere huisgenoot laten zetten.

Na een jaar maandelijks opzegbaar

Een koelkast gaat altijd op een moment kapot, dat het even helemaal niet uitkomt. U heeft net boodschappen gedaan en de koelkast gevuld. Of u heeft morgen een feestje en de drankjes liggen al koud, als de koelkast het begeeft. Een nieuwe koelkast kopen is een grote aanslag op uw budget en u kunt zich zo’n grote uitgave nu eigenlijk niet veroorloven.

Op zulke momenten is het huren van een koelkast echt een uitkomst. Wanneer u bij ons een koelkast huurt, komen wij hem gratis bij u in Tilburg afleveren, plaatsen én aansluiten. Voor het kleine bedrag dat u per maand betaalt kunt u zoveel wassen als u wilt en ook onderhoud en reparaties zitten bij de prijs inbegrepen.

Het kan natuurlijk zijn dat u op een gegeven moment wel weer wat budget heeft, en graag een nieuwe wasmachine koopt. Dan is het goed om te weten dat het contract na een jaar, maandelijks opzegbaar is. U zit dan dus nergens meer aan vast! Toch verkiezen veel mensen uiteindelijk het gemak van een huurcontract met alle service inbegrepen, boven de aanschaf van een hele nieuwe wasmachine. Wij hebben dan ook al vele tevreden klanten die al jaren een koelkast huren.

Meer weten over een koelkast huren in Tilburg?

Heeft u vragen over het huren van een koelkast voor uw huis in Tilburg? Wilt u meer weten over de voorwaarden? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen er u graag alles over.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m