Skip to main content

Koelkast huren Roermond

Heeft u een nieuwe koelkast nodig maar vindt u de aanschaf te duur? Huur dan een koelkast bij Witgoedhuren.nl en betaal alleen een klein, vast bedrag per maand! Met een koelkast abonnement bij ons, heeft u al voor een tientje per maand een nieuwe koelkast in huis, en is een servicecontract inbegrepen. Wij hebben een A-merk koelkast voor elk type huishouden en we leveren gratis door heel Nederland, dus óók in Roermond!

Een koelkast huren in Roermond: de voordelen

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van een koelkast abonnement. Want waarom zou u een grote uitgave doen voor een witgoedapparaat, als u ook voor een klein bedrag per maand een splinternieuwe ijskast in huis kunt hebben? Bovendien is bij dat bedrag al onze service inbegrepen. Wij leveren de koelkast gratis, plaatsen en installeren het product, en nemen het oude apparaat mee. En gaat de koelkast onverhoopt stuk of vertoont hij een storing? Dan komen wij de koelkast repareren óf vervangen, wanneer het defect niet te verhelpen is. Na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar; u zit dus nergens aan vast. De voordelen van een koelkast abonnement op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Gratis levering én installatie;
 • Wij voeren uw oude koelkast gratis voor u af;
 • Gratis reparatie of vervanging bij storing of defect;
 • Het abonnement is overdraagbaar.

Overdraagbaar koelkast abonnement

Ook handig van Witgoedhuren.nl: het koelkast abonnement is overdraagbaar. Huurt u dus een koelkast bij ons maar gaat u bijvoorbeeld verhuizen? En maken andere mensen gebruik van het apparaat? Dan kunt u het huurcontract heel eenvoudig overzetten op naam van een andere bewoner. De koelkast kan gewoon in huis blijven staan en u zit nergens aan vast!

Meer informatie

Wilt u meer weten over het huren van een koelkast in Roermond? Neem gerust contact op met onze klantenservice; wij leggen u graag alles uit. Naast abonnementen voor ijskasten, vriezers en koelvriescombinaties, kunt u bij ons ook een leasecontract afsluiten voor wasmachines, drogers, vaatwassers en fornuizen. Bij het afsluiten van drie abonnementen of meer, krijgt u zelfs korting: de budget-extra regeling. Een luxe koelkast is ook voor kleinere budgetten bereikbaar geworden met Witgoedhuren.nl!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m