Skip to main content

Koelkast huren Oss

Woont u in Oss of omgeving en bent u op zoek naar een bedrijf waar u heel voordelig een koelkast kunt huren? Waar de lijnen kort zijn en de service optimaal? Bij Witgoedhuren.nl kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag koelkasten, vriezers en andere witgoedproducten leasen. En daar is het servicecontract bij inbegrepen! Dat betekent dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken bij een defect; wij komen kosteloos langs om het probleem op te lossen. Bij ons vindt u vele modellen en formaten van de beste A-merken. Al vanaf €10,- per maand heeft u een koelkast met vriesvak in huis staan.

Huur een koelkast in Oss zonder verdere zorgen

Bij ons huurt u zonder zorgen. Bij het koelkastabonnement zijn namelijk verschillende kosten inbegrepen. Zo is de aflevering en installatie namelijk inbegrepen, evenals het onderhoud en eventuele reparatie van uw koelkast. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan kunt u dat telefonisch of via de website aan ons doorgeven. Onze technische dienst neemt de reparatie in behandeling, zonder extra kosten! Heeft u bij aflevering van de nieuwe koelkast nog een oud exemplaar staan? Dan nemen wij deze kosteloos mee terug.

De voordelen van een koelkast huren

 • Gratis bezorging, óók ’s avonds. Tot 22:00 ’s avonds bezorgen wij bij u thuis. Bovendien doen wij dat al binnen 24 uur na uw bestelling!
 • Alleen een vast, laag maandbedrag betalen in plaats van een grote uitgave ineens.
 • Al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Dat is ideaal voor iedereen die ergens tijdelijk woont, maar ook als u flexibel wilt blijven en na een tijdje toch een grotere koelkast wilt leasen of kopen.
 • Het koelkastabonnement is overdraagbaar. Woont u bijvoorbeeld met meerdere personen in een huis en gaat u zelf verhuizen? Dan kan de koelkast blijven staan en wordt het contract op naam van een huisgenoot gezet.
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparaties. Wanneer er onverhoopt een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de koelkast kosteloos repareren of vervangen.
 • Neemt u meerdere witgoedproducten van ons af? Dan kunt u profiteren van onze Budget-Extra korting!

Een voordelig koelkastabonnement in Oss

Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro in Schaijk, maakt huren zonder zorgen mogelijk. Een koelkast huren of leasen brengt heel veel gemak met zich mee. Bent u benieuwd naar onze service? Vraag vrijblijvend een offerte aan door te klikken op het product van uw keuze, of neem even contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze services en mogelijkheden, staan wij uiteraard voor u klaar!

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m