Skip to main content

Koelkast huren Oss

Woont u in Oss, Berghem of omgeving en bent u op zoek naar een bedrijf waar u heel voordelig een koelkast kunt huren? Waar de lijnen kort zijn en de service optimaal? Bij Witgoedhuren.nl in Schaijk kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag uw koelkast huren of leasen. Bij het lage maandbedrag is het servicecontract bovendien inbegrepen! En daar is het servicecontract bij inbegrepen! Dat betekent dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken bij een defect; wij komen kosteloos langs om het probleem op te lossen. Bij ons vindt u vele modellen en formaten van de beste A-merken. Al vanaf €10,- per maand heeft u een koelkast met vriesvak in huis staan. Naast koelkasten kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor vele andere witgoedproducten, zoals wasmachines of vaatwassers.

Huur een koelkast in Oss zonder verdere zorgen

Bij ons huurt u zonder zorgen. Bij het koelkastabonnement zijn namelijk verschillende kosten inbegrepen. Zo is de aflevering en installatie namelijk inbegrepen, evenals het onderhoud en eventuele reparatie van uw koelkast. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan kunt u dat telefonisch of via de website aan ons doorgeven. Onze technische dienst neemt de reparatie in behandeling, zonder extra kosten! Heeft u bij aflevering van de nieuwe koelkast nog een oud exemplaar staan? Dan nemen wij deze kosteloos mee terug.

De voordelen van een koelkast huren

 • Gratis bezorging, óók ’s avonds. Tot 22:00 ’s avonds bezorgen wij bij u thuis. Bovendien doen wij dat al binnen 24 uur na uw bestelling!
 • Alleen een vast, laag maandbedrag betalen in plaats van een grote uitgave ineens.
 • Al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar. Dat is ideaal voor iedereen die ergens tijdelijk woont, maar ook als u flexibel wilt blijven en na een tijdje toch een grotere koelkast wilt leasen of kopen.
 • Het koelkastabonnement is overdraagbaar. Woont u bijvoorbeeld met meerdere personen in een huis en gaat u zelf verhuizen? Dan kan de koelkast blijven staan en wordt het contract op naam van een huisgenoot gezet.
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparaties. Wanneer er onverhoopt een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de koelkast kosteloos repareren of vervangen.
 • Neemt u meerdere witgoedproducten van ons af? Dan kunt u profiteren van onze Budget-Extra korting!

Een voordelig koelkastabonnement in Oss

Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro in Schaijk, maakt huren zonder zorgen mogelijk. Een koelkast huren of leasen brengt heel veel gemak met zich mee. Bent u benieuwd naar onze service? Vraag vrijblijvend een offerte aan door te klikken op het product van uw keuze, of neem even contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze services en mogelijkheden, staan wij uiteraard voor u klaar!

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m