Skip to main content

Koelkast huren Leiden

Huur voordelig een koelkast per maand bij Witgoedhuren.nl. Woont u in Leiden en heeft u snel een nieuwe koelkast nodig? Ziet u op tegen de hoge aanschafkosten? Of heeft u een koelkast nodig voor in een studentenhuis? Dan is het erg aantrekkelijk om een koelkast te huren of leasen. Geen groot bedrag ineens, maar een vast, laag bedrag per maand. En daar zitten de kosten voor het servicecontract al bij in: Gratis levering en installatie, en geen reparatiekosten in geval van een defect! Neem snel contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan.

Koelkast huren in Leiden: de voordelen

Steeds meer mensen zien de voordelen van het huren of leasen van een koelkast of ander witgoedproduct:

 • Geen grote aanschafkosten maar een vast, laag bedrag per maand;
 • Gratis levering en installatie;
 • Geen reparatiekosten bij normaal gebruik: wij komen de koelkast kosteloos repareren of vervangen;
 • Bij Witgoedhuren maandelijks opzegbaar contract na één jaar;
 • Het contract is overdraagbaar;
 • Geen BKR registratie voor een leasecontract bij Witgoedhuren.

Witgoedhuren.nl levert gratis door heel Nederland. Ook in Leiden komen wij uw witgoedapparaat gratis leveren én aansluiten. Zelfs in de avonduren!

Overdraagbaar leasecontract

Het koelkast abonnement is na een jaar al maandelijks opzegbaar; u zit er dus niet voor een lange periode aan vast. Maar het kan natuurlijk zijn dat u misschien verhuist voor het einde van het jaarcontract. Geen nood: het contract is heel eenvoudig over te zetten op naam van iemand anders. De koelkast kan dan gewoon in huis blijven staan, en u zit dan nergens meer aan vast! Dat is ook de reden dat het huren van witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl zo populair is bij studenten. Voor een paar euro per persoon een goede koelkast in huis, zonder verdere zorgen!

Budget-extra

Heeft u aan één koelkast niet genoeg? Of wilt u naast een koelkast, ook nog een of meerdere andere witgoedproducten huren voor uw huis in Leiden? Bij het afnemen van drie of meer witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl, kunt u profiteren van onze Budget Extra regeling. U krijgt dat 10% korting op de leaseprijs!

Meer weten over het huren van een koelkast in Leiden?

Neem contact op met onze klantenservice als u nog vragen heeft. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Gaat u akkoord en sluit u een huurcontract af voor een koelkast bij Witgoedhuren.nl? Binnen 24 uur komen wij de koelkast plaatsen bij u in Leiden!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m