Skip to main content

Een koelkast huren in Heesch

Is uw koelkast defect? Of heeft u een extra koelkast nodig voor bijvoorbeeld een studentenhuis? Dan is kopen helemaal niet noodzakelijk! Geen grote investeringen, geen gedoe bij defecten en geen gesjouw wanneer u de koelkast niet meer nodig heeft. Huur eenvoudig een koelkast voor een vast, laag maandelijks bedrag en laat al uw zorgen achter u! Bij Witgoedhuren.nl, gevestigd in Schaijk, is het huren van een koelkast heel eenvoudig. Inclusief servicecontract!

De beste deal vindt u bij Witgoedhuren.nl

Voor een vast, laag maandelijks bedrag kunt u een A-merk koelkast leasen. Bij Witgoedhuren.nl hebben we koelkasten voor alle behoeften: van kleine koelkasten voor kleine huishoudens tot grote koelkasten voor grote gezinnen, studentenhuizen, instellingen of evenementen. Het leasecontract is al na een jaar maandelijks opzegbaar. Voor evenementen kunnen ook andere afspraken worden gemaakt; dat geldt in veel gevallen ook voor andere zakelijke contracten. Alle voordelen van het huren van een koelkast in Heesch bij Witgoedhuren.nl op een rijtje:

 • Een A-merk koelkast naar keuze in het gewenste formaat.
 • Gratis bezorging én installatie in Heesch.
 • Bezorging kan overdag en eventueel ook ’s avonds plaatsvinden, als dat beter uitkomt.
 • Servicecontract voor onderhoud en reparaties is inbegrepen.
 • Gratis inruilservice: wij nemen uw oude koelkast gratis mee.
 • Budget-Extra korting van 10% bij afname van drie of meer witgoedapparaten.

Huur een koelkast bij een servicebedrijf in de buurt van Heesch

Witgoedhuren.nl is de webwinkel van Heijphro Rentall in Schaijk. We zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van witgoed en andere producten en bieden een uitgebreide service. Bovendien zijn de lijnen kort bij ons bedrijf; het gemakkelijk om afspraken te maken met ons. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u ons op werkdagen tot 19:00 bereiken. We komen dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen en indien nodig zorgen we voor vervanging!

Een koelkast huren met korting

Naast koelkasten kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere witgoedproducten. Wasmachines, drogers, vaatwassers, vriezers: alles is te huur bij Witgoedhuren.nl. Bij afname van 3 of meer apparaten bieden wij 10% korting op de huurprijs van alle apparaten! Zo kunt u zorgeloos gebruikmaken van al uw huishoudelijke apparaten voor de beste prijs.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze verhuur- en bezorgservice in Heesch? Wij bezorgen en installeren alles gratis bij u thuis! Heeft u vragen over onze diensten, onze apparaten of heeft u speciale wensen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de koelkast van uw keuze. Gaat u akkoord? Dan heeft u binnen 24 uur uw koelkast thuis staan!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m