Skip to main content

Een koelkast huren in Heesch

Is uw koelkast defect? Of heeft u een extra koelkast nodig voor bijvoorbeeld een studentenhuis? Dan is kopen helemaal niet noodzakelijk! Geen grote investeringen, geen gedoe bij defecten en geen gesjouw wanneer u de koelkast niet meer nodig heeft. Huur eenvoudig een koelkast voor een vast, laag maandelijks bedrag en laat al uw zorgen achter u! Bij Witgoedhuren.nl, gevestigd in Schaijk, is het huren van een koelkast heel eenvoudig. Inclusief servicecontract!

De beste deal vindt u bij Witgoedhuren.nl

Voor een vast, laag maandelijks bedrag kunt u een A-merk koelkast leasen. Bij Witgoedhuren.nl hebben we koelkasten voor alle behoeften: van kleine koelkasten voor kleine huishoudens tot grote koelkasten voor grote gezinnen, studentenhuizen, instellingen of evenementen. Het leasecontract is al na een jaar maandelijks opzegbaar. Voor evenementen kunnen ook andere afspraken worden gemaakt; dat geldt in veel gevallen ook voor andere zakelijke contracten. Alle voordelen van het huren van een koelkast in Heesch bij Witgoedhuren.nl op een rijtje:

 • Een A-merk koelkast naar keuze in het gewenste formaat.
 • Gratis bezorging én installatie in Heesch.
 • Bezorging kan overdag en eventueel ook ’s avonds plaatsvinden, als dat beter uitkomt.
 • Servicecontract voor onderhoud en reparaties is inbegrepen.
 • Gratis inruilservice: wij nemen uw oude koelkast gratis mee.
 • Budget-Extra korting van 10% bij afname van drie of meer witgoedapparaten.

Huur een koelkast bij een servicebedrijf in de buurt van Heesch

Witgoedhuren.nl is de webwinkel van Heijphro Rentall in Schaijk. We zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van witgoed en andere producten en bieden een uitgebreide service. Bovendien zijn de lijnen kort bij ons bedrijf; het gemakkelijk om afspraken te maken met ons. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan kunt u ons op werkdagen tot 19:00 bereiken. We komen dan zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen en indien nodig zorgen we voor vervanging!

Een koelkast huren met korting

Naast koelkasten kunt u bij ons ook terecht voor allerlei andere witgoedproducten. Wasmachines, drogers, vaatwassers, vriezers: alles is te huur bij Witgoedhuren.nl. Bij afname van 3 of meer apparaten bieden wij 10% korting op de huurprijs van alle apparaten! Zo kunt u zorgeloos gebruikmaken van al uw huishoudelijke apparaten voor de beste prijs.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze verhuur- en bezorgservice in Heesch? Wij bezorgen en installeren alles gratis bij u thuis! Heeft u vragen over onze diensten, onze apparaten of heeft u speciale wensen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de koelkast van uw keuze. Gaat u akkoord? Dan heeft u binnen 24 uur uw koelkast thuis staan!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m