Skip to main content

Een koelkast huren in Grave

Woont u in Grave en heeft u snel een koelkast nodig? Huur er dan één bij Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall in Schaijk! Een koelkast aanschaffen kan een dure aangelegenheid zijn, en vaak is het geen uitgave die u gepland had. En gaat de koelkast kapot, dan kunt u vaak ook nog zelf opdraaien voor de reparatiekosten. Bij Witgoedhuren.nl huurt u voor een vast, laag bedrag per maand een koelkast en is een servicecontract ook nog eens inbegrepen!

De beste deal voor het huren van een koelkast

U huurt dus voor een vast, laag bedrag per maand een koelkast, waarbij u de keuze heeft uit verschillende A-merken in allerlei formaten en uitvoeringen. Al vanaf €10,- per maand kunt u een koelkast hebben staan. Maar wat is er allemaal inbegrepen in het leasecontract?

 • Een A-merk koelkast naar keuze van merken als Zanussi, Bosch of Samsung.
 • Gratis bezorging én installatie, overdag en zelfs ’s avonds als u dat beter uitkomt. Binnen 24 uur na de bestelling vindt de aflevering al plaats.
 • Heeft u nog een oud exemplaar staan? Dan nemen wij die koelkast gratis mee terug!
 • Een servicecontract. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer uw apparaat buiten uw schuld om kapot gaat. Zonder extra kosten sturen wij een monteur langs in Grave, of zorgen we voor een vervangend exemplaar.

Een koelkast huren in Grave zonder zorgen

Al na één jaar is uw huurcontract maandelijks opzegbaar. U zit dus niet jarenlang vast aan uw leasecontract. Dat is ideaal als u echt flexibel wilt blijven! Over flexibiliteit gesproken: het huurcontract is ook overdraagbaar. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en wilt u de koelkast laten staan, dan kan het contract overgezet worden op naam van iemand anders.

Budget Extra korting bij afname van meerdere witgoedproducten

Wilt u naast een koelkast, ook nog andere witgoedproducten huren, zoals een wasmachine, vaatwasser of droger? Of heeft u meerdere koelkasten nodig in Grave? Dan kunt u profiteren van onze Budget Extra regeling. Daarbij krijgt u bij afname van drie of meer witgoedproducten extra korting op de toch al scherpe huurprijs!

Meer informatie en contact

Bij Witgoedhuren.nl kunt u snel en voordelig een koelkast huren voor bij u thuis of op de zaak in Grave. Bovendien kunt u altijd rekenen op een uitstekende service. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op wanneer u vragen heeft. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Kijk op de pagina “koelkasten” om een keuze te maken. Staat uw keuze er niet bij? Neem ook dan even contact met ons op; vaak kunnen we toch tot een oplossing komen. Witgoedhuren.nl: voor de beste leasecontracten voor het huren van witgoed!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m