Skip to main content

Koelkast huren in Enschede

Witgoedhuren.nl verhuurt, levert en installeert koelkasten door heel Nederland. Ook in Enschede en omgeving is de levering en installatie gratis.

Waarom een koelkast huren

Het huren van een koelkast in plaats van deze te kopen, kent veel voordelen:

 • U heeft geen hoge aanschafkosten.
 • Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
 • U betaalt een vast, laag bedrag per maandag.
 • Een lease- of huurcontract kan al vanaf een looptijd van één jaar. Daarna is het maandelijks opzegbaar.
 • Overname van het huurcontract is mogelijk.

Geen hoge aanschafkosten

Wanneer uw koelkast stuk gaat, zal er snel een nieuwe moeten komen. En wellicht heeft u net op dat moment even geen budget daarvoor. Een koelkast huren via witgoedhuren.nl biedt dan uitkomst. U betaalt alleen een klein, vast bedrag per maand en de bezorging en installatie van uw gehuurde koelkast in Enschede verzorgen wij binnen 24 uur, helemaal gratis, ook in de avonduren.

Koelkast huren voor een studentenhuis in Enschede

Woont u in een studentenhuis in Enschede? Een splinternieuwe koelkast kunt u via ons voor een klein vast bedrag per maand huren. Bovendien kan het huurcontract, wanneer u het studentenhuis verlaat, overgenomen worden door één van uw huisgenoten.

Combi korting

Ook ander witgoed, zoals een wasmachine, droger, vaatwasser of een fornuis, is bij ons voor een vast laag bedrag per maand te huren of te leasen. Wanneer u meerdere soorten witgoed bij ons huurt, kunt u zelfs korting krijgen op het totaalbedrag.

Service

Onze dienstverlening begint al bij de levering: Wij bezorgen en installeren uw koelkast gratis bij u in Enschede. Maar ook als er iets stuk gaat aan de koelkast kunt u rekenen op onze betrouwbare service: Wij sturen een monteur bij u langs om uw apparaat te repareren. En mocht dat onverhoopt niet lukken, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vervangend exemplaar.

Contact

Heeft u vragen over het huren van een koelkast in Enschede of over één van onze andere witgoedartikelen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m