Skip to main content

Koelkast huren in Enschede

Witgoedhuren.nl verhuurt, levert en installeert koelkasten door heel Nederland. Ook in Enschede en omgeving is de levering en installatie gratis.

Waarom een koelkast huren

Het huren van een koelkast in plaats van deze te kopen, kent veel voordelen:

 • U heeft geen hoge aanschafkosten.
 • Servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.
 • U betaalt een vast, laag bedrag per maandag.
 • Een lease- of huurcontract kan al vanaf een looptijd van één jaar. Daarna is het maandelijks opzegbaar.
 • Overname van het huurcontract is mogelijk.

Geen hoge aanschafkosten

Wanneer uw koelkast stuk gaat, zal er snel een nieuwe moeten komen. En wellicht heeft u net op dat moment even geen budget daarvoor. Een koelkast huren via witgoedhuren.nl biedt dan uitkomst. U betaalt alleen een klein, vast bedrag per maand en de bezorging en installatie van uw gehuurde koelkast in Enschede verzorgen wij binnen 24 uur, helemaal gratis, ook in de avonduren.

Koelkast huren voor een studentenhuis in Enschede

Woont u in een studentenhuis in Enschede? Een splinternieuwe koelkast kunt u via ons voor een klein vast bedrag per maand huren. Bovendien kan het huurcontract, wanneer u het studentenhuis verlaat, overgenomen worden door één van uw huisgenoten.

Combi korting

Ook ander witgoed, zoals een wasmachine, droger, vaatwasser of een fornuis, is bij ons voor een vast laag bedrag per maand te huren of te leasen. Wanneer u meerdere soorten witgoed bij ons huurt, kunt u zelfs korting krijgen op het totaalbedrag.

Service

Onze dienstverlening begint al bij de levering: Wij bezorgen en installeren uw koelkast gratis bij u in Enschede. Maar ook als er iets stuk gaat aan de koelkast kunt u rekenen op onze betrouwbare service: Wij sturen een monteur bij u langs om uw apparaat te repareren. En mocht dat onverhoopt niet lukken, dan sturen wij u zo snel mogelijk een vervangend exemplaar.

Contact

Heeft u vragen over het huren van een koelkast in Enschede of over één van onze andere witgoedartikelen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u alle informatie kunnen geven die u nodig heeft.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m