Skip to main content

Koelkast huren Deventer

Heeft u een nieuwe koelkast nodig? Dat betekent meestal een grote uitgave. Dit kunt u voorkomen door een koelkast te huren bij Witgoedhuren.nl! Wanneer u bij ons een koelkast huurt, komen wij hem gratis afleveren én aansluiten op de plek die u wilt, bij u thuis in Deventer! U betaalt slechts een laag, vast bedrag per maand en bij die prijs zit het servicepakket ook inbegrepen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten want ook bij een defect kunt u op ons rekenen.

Voordelen van een koelkast huren in Deventer

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een koelkast te huren of te leasen in plaats van er zelf één aan te schaffen. Op deze manier bent u geen honderden euro’s in één keer kwijt voor de aankoop; bovendien hoeft u zich ook niet druk te maken over onverwachte kosten bij een onverhoopt defect. Witgoedhuren stuurt snel een monteur langs om het apparaat te repareren, en als dat niet lukt, dan vervangen we hem voor u. Dit alles kosteloos en snel, zodat u uw eten niet weg hoeft te gooien. Maar er zijn nog veel meer goede redenen voor het leasen van een koelkast. We zetten ze voor u op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Gratis bezorgd en geïnstalleerd;
 • Na één jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Een overdraagbaar leasecontract;
 • Evt. reparatiekosten of vervanging bij defect zijn inbegrepen;
 • U krijgt n.a.v. het huren van een koelkast bij Witgoedhuren.nl géén BKR-registratie.

U zit nergens aan vast

U kunt bij ons kiezen tussen verschillende contracten: een één-, twee- of driejarig contract. Wanneer u een éénjarig contract afsluit, kunt u het contract na een jaar al maandelijks opzeggen. Dat betekent dat u dus nergens aan vast zit. Maar ook als u binnen de contractperiode bijvoorbeeld verhuist, terwijl de koelkast blijft staan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt het contract namelijk ook overzetten op naam van iemand anders. Huren zonder zorgen dus! Dit geldt overigens niet alleen voor de koelkasten die u bij ons kunt huren; dit geldt voor alle witgoedproducten die u bij ons huurt. Bovendien: als u drie of meer witgoedproducten bij ons afneemt, krijgt u nog eens 10% korting op de toch al scherpe huurprijs.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze producten of de service die wij bieden? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 8:30 tot 19:00 uur. Ook kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u. Heeft u al een koelkast op het oog om te huren in Deventer? Klik op het product en vraag eenvoudig een (vrijblijvende) offerte aan. Witgoedhuren.nl: witgoed huren zonder zorgen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m