Skip to main content

Koelkast huren Delft

Woont u in Delft en heeft u een nieuwe koelkast nodig? Vergeet die hoge aanschafprijzen en huur een koelkast bij Witgoedhuren.nl. Al vanaf een tientje per maand heeft u een nieuwe koelkast in huis en hoeft u zich verder nergens zorgen over te maken. Een servicecontract is namelijk bij deze prijs inbegrepen! Bovendien is het contract na een jaar al maandelijks opzegbaar; u zit dan dus nergens meer aan vast. Dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Voordelen van een koelkast huren in Delft

 • Een vast, laag bedrag per maand voor een A-merk koelkast.
 • Gratis bezorging én aansluiting. Zelfs in de avonduren!
 • Maandelijks opzegbaar na één jaar.
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparaties. Dat valt onder het servicecontract!
 • Overdraagbaar leasecontract.

Wat voor koelkast u ook nodig heeft, wij hebben voor elk type huishouden een passende koelkast of koelvriescombinatie. Delft is een echte studentenstad en het huren van een koelkast bij Witgoedhuren.nl is voor hen extra interessant. Voor een klein bedrag per maand kan er een grote kwaliteitskoelkast in de keuken van het studentenhuis staan. De kosten worden gemakkelijk over de bewoners verdeeld, en het huurcontract is ook nog eens overdraagbaar. Dus als het contract voor de koelkast op uw naam staat, en u verhuist, dan zet u het heel eenvoudig over op naam van een andere bewoner. Geen probleem bij Witgoedhuren!

Extra korting

Heeft u meerdere witgoedproducten nodig? U kunt bij ons niet alleen een koelkast huren; ook voor wasmachines, drogers, vaatwassers, fornuizen en vriezers kunt u bij ons een leasecontract afsluiten. Wanneer u drie of meer witgoedproducten afneemt, krijgt u zelfs korting: de zogenaamde Budget-Extra regeling. Dus heeft u aan één koelkast misschien niet genoeg? Huur er twee, en neem er nog een wasmachine bij. Dan huurt u nóg voordeliger!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de heldere voorwaarden voor het huren van een koelkast in Delft bij Witgoedhuren.nl? Neem dan snel even contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de voorwaarden en de mogelijkheden. Sluit u een contract af? Binnen 24 uur komen wij gratis uw koelkast plaatsen! Witgoed huren zonder verdere zorgen; Dat is Witgoedhuren.nl

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m