Skip to main content

Koelkast abonnement

Heeft u een nieuwe koelkast nodig? Sluit dan een koelkast abonnement af bij Witgoedhuren.nl! Door een koelkast per maand te huren, bespaart u zichzelf de hoge aanschafkosten voor een nieuw exemplaar. U krijgt voor een vast, laag bedrag per maand een nieuwe koelkast en krijgt daar een servicecontract bij. Na een jaar is het abonnement al maandelijks opzegbaar.

Koelkast abonnement inclusief servicekosten

Al vanaf €10,- per maand heeft u een goedwerkende koelkast van een A-merk in huis. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Gaat u voor een tafelmodel of heeft u een groter exemplaar nodig, zoals bijvoorbeeld een grote koelvriescombinatie van Bosch of Samsung? Witgoedhuren.nl bezorgt uw koelkast gratis en sluit hem ook nog voor u aan. Verder hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken wanneer uw apparaat onverhoopt een defect vertoont. Reparatie- en/of vervangingskosten zijn namelijk bij de prijs inbegrepen.

De voordelen van een koelkast abonnement

Bij het abonnement zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Bezorging en installatie van een nieuwe koelkast, vriezer of koelvriescombinatie;
 • Reparatie en eventueel vervanging vallen onder het servicecontract;
 • Na een jaar kunt u het koelkast abonnement al maandelijks opzeggen;
 • We nemen uw oude exemplaar gratis mee;
 • Het abonnement is overdraagbaar.

Overdraagbaar leasecontract

Het koelkast abonnement is overdraagbaar. Dit is heel handig wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk in een studentenhuis of woongroep woont. Wanneer u verhuist, kunt u het leasecontract op naam van een andere bewoner laten zetten. Zo zit u nergens aan vast en kunnen uw huisgenoten gebruik blijven maken van de ijskast.

Andere witgoedproducten huren

U kunt bij ons niet alleen voor een koelkast een abonnement afsluiten. Ook voor een vaatwasser, gasfornuis, wasmachine of droger zijn leasecontracten mogelijk voor een aantrekkelijk maandbedrag. En wanneer u drie of meer witgoedproducten van ons afneemt, komt u in aanmerking voor een mooie korting: onze zogenaamde Budget Extra-regeling. U krijgt dan 10% extra korting op de abonnementsprijs!

Contact

Wilt u meer weten over het afsluiten van een witgoedabonnement bij Witgoedhuren.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m