Skip to main content

Koelkast abonnement

Heeft u een nieuwe koelkast nodig? Sluit dan een koelkast abonnement af bij Witgoedhuren.nl! Door een koelkast per maand te huren, bespaart u zichzelf de hoge aanschafkosten voor een nieuw exemplaar. U krijgt voor een vast, laag bedrag per maand een nieuwe koelkast en krijgt daar een servicecontract bij. Na een jaar is het abonnement al maandelijks opzegbaar.

Koelkast abonnement inclusief servicekosten

Al vanaf €10,- per maand heeft u een goedwerkende koelkast van een A-merk in huis. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Gaat u voor een tafelmodel of heeft u een groter exemplaar nodig, zoals bijvoorbeeld een grote koelvriescombinatie van Bosch of Samsung? Witgoedhuren.nl bezorgt uw koelkast gratis en sluit hem ook nog voor u aan. Verder hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken wanneer uw apparaat onverhoopt een defect vertoont. Reparatie- en/of vervangingskosten zijn namelijk bij de prijs inbegrepen.

De voordelen van een koelkast abonnement

Bij het abonnement zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Bezorging en installatie van een nieuwe koelkast, vriezer of koelvriescombinatie;
 • Reparatie en eventueel vervanging vallen onder het servicecontract;
 • Na een jaar kunt u het koelkast abonnement al maandelijks opzeggen;
 • We nemen uw oude exemplaar gratis mee;
 • Het abonnement is overdraagbaar.

Overdraagbaar leasecontract

Het koelkast abonnement is overdraagbaar. Dit is heel handig wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk in een studentenhuis of woongroep woont. Wanneer u verhuist, kunt u het leasecontract op naam van een andere bewoner laten zetten. Zo zit u nergens aan vast en kunnen uw huisgenoten gebruik blijven maken van de ijskast.

Andere witgoedproducten huren

U kunt bij ons niet alleen voor een koelkast een abonnement afsluiten. Ook voor een vaatwasser, gasfornuis, wasmachine of droger zijn leasecontracten mogelijk voor een aantrekkelijk maandbedrag. En wanneer u drie of meer witgoedproducten van ons afneemt, komt u in aanmerking voor een mooie korting: onze zogenaamde Budget Extra-regeling. U krijgt dan 10% extra korting op de abonnementsprijs!

Contact

Wilt u meer weten over het afsluiten van een witgoedabonnement bij Witgoedhuren.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m