Skip to main content

Gasfornuis huren

Heeft u een gasfornuis nodig maar ziet u op tegen de hoge aanschafkosten? Of heeft u er maar tijdelijk één nodig? Bent u student en wilt u een gasfornuis voor in de gezamenlijke keuken? U kunt snel en voordelig een gasfornuis huren  bij Witgoedhuren.nl, inclusief servicecontract.

Een gasfornuis huren: voordelig en gemakkelijk

Het huren van een gasfornuis of elektrisch fornuis bij Witgoedhuren.nl is in veel opzichten aantrekkelijk:

  • U heeft voor een vast, laag bedrag per maand een goed werkend fornuis in huis;
  • Is er een storing? Dan komen wij uw fornuis kosteloos repareren of vervangen wanneer dat nodig is;
  • Het contract is al na een jaar maandelijks opzegbaar; u zit dan al nergens meer aan vast;
  • Het contract is ook overdraagbaar, dus mocht u verhuizen, dan kan het contract op naam van een huisgenoot of nieuwe bewoner gezet worden;
  • We komen het fornuis gratis brengen én aansluiten;
  • Huurt u 3 of meer witgoedproducten bij ons? Dan krijgt u van ons een mooie “budget extra”-korting!

Een ruime keuze

U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende fornuizen: we hebben niet alleen gasfornuizen, maar ook elektrische fornuizen. U kunt bij ons terecht voor de beste A-merken, zoals Bosch, Miele of Etna. Al vanaf €15,- per maand heeft u een goed werkend fornuis in huis, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om onverwachte kosten voor reparatie of vervanging.

Gasfornuis huren voor studenten

Vooral studenten maken veel gebruik van onze witgoed verhuurservice. Het gaat immers slechts om enkele euro’s per maand, per persoon. Bovendien is het verloop in een studentenhuis vaak groot; dan is het fijn dat alleen degenen die op dat moment in het huis wonen, hoeven te betalen. Verhuist degene die het huurcontract op zijn/haar naam heeft staan? Dan is het contract heel eenvoudig over te dragen op een andere bewoner.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het eenvoudig huren van een gasfornuis bij Witgoedhuren.nl? Heeft u vragen over onze service of over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken van 8:30 uur tot 19:00 uur, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via ons contactformulier.