Fornuis huren

Een fornuis huren doet u gemakkelijk en voordelig bij Witgoedhuren.nl. Ideaal voor studenten op kamers die goedkoop de beschikking willen hebben over huishoudelijke apparaten. Of voor andere mensen die liever niet een fornuis willen kopen door de hoge aanschafwaarde van het apparaat. Het leasen of huren van een fornuis is dan voor u dé ideale oplossing.

Voordelig witgoedproducten huren!

Met ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van witgoed zijn wij dé ideale partner om u verder te helpen. Wij bezorgen uw bestelling binnen 24 uur door heel Nederland en denken met u mee bij onderhoud. Onvoorziene kosten nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over reparaties of onderhoud aan uw witgoed. Behalve het gemak van huren biedt Witgoedhuren.nl nog meer voordelen. Gedacht kan worden aan:

  • Gratis afvoer oude witgoedproducten;
  • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
  • Hoge kortingen bij het huren van meerdere apparaten.

Budget-extra: met korting huren

In combinatie met het huren van twee andere huishoudelijke apparaten verkrijgt u een leuke korting. ‘Budget-extra’ noemen we dit. Wel zo voordelig en aantrekkelijk voor u! Naast het huren van een fornuis kunt u ook bij ons terecht voor andere huishoudelijke apparaten. U kunt dan denken aan het huren van een wasmachine, vaatwasser, droger en koel/vries combinatie. Huur daarom uw apparatuur bij Witgoedhuren.nl voor een relatief laag bedrag per maand!

Gasfornuis met oven huren?

Via het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om ons telefonisch te contacteren. Onze specialisten staan voor u klaar. Witgoedhuren.nl maakt huren makkelijk. Aarzel niet langer en huur uw fornuis bij ons voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.