Skip to main content

Fornuis huren

Een fornuis huren doet u gemakkelijk en voordelig bij Witgoedhuren.nl. Ideaal voor studenten op kamers die goedkoop de beschikking willen hebben over huishoudelijke apparaten. Of voor andere mensen die liever niet een fornuis willen kopen vanwege de hoge aanschafwaarde van het apparaat. Het leasen of huren van een fornuis is dan voor u dé ideale oplossing.

Ruime keuze aan fornuizen

Bij ons heeft u een ruime keuze wat betreft fornuizen. Natuurlijk beschikken wij over de traditionele gasfornuizen, maar ook voor een elektrisch fornuis kunt u bij ons terecht. Elektrische fornuizen kunnen overigens ook nog een besparing opleveren op uw energierekening, omdat u daarmee geen gebruik meer maakt van het zo duur geworden gas.

Voordelig witgoedproducten huren!

Met ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van witgoed zijn wij dé ideale partner om u verder te helpen. Wij bezorgen uw bestelling binnen 24 uur door heel Nederland en denken met u mee bij onderhoud. Ook onvoorziene kosten nemen wij voor onze rekening. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over reparaties of onderhoud aan uw witgoed. Behalve het gemak van huren biedt Witgoedhuren.nl nog meer voordelen. Gedacht kan worden aan:

 • Gratis afvoer oude witgoedproducten;
 • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
 • Hoge kortingen bij het huren van meerdere apparaten.

Budget-extra: met korting huren

In combinatie met het huren van twee andere huishoudelijke apparaten verkrijgt u een leuke korting. ‘Budget-extra’ noemen we dit. Wel zo voordelig en aantrekkelijk voor u! Naast het huren van een fornuis kunt u ook bij ons terecht voor andere huishoudelijke apparaten. U kunt dan denken aan het huren van een wasmachinevaatwasserdroger en koel/vries combinatie. Huur daarom uw apparatuur bij Witgoedhuren.nl voor een relatief laag bedrag per maand!

Flexibel

Een heel groot voordeel van het huren van een fornuis bij Witgoedhuren.nl is de flexibiliteit. U kunt het contract na een jaar al maandelijks opzeggen zodat u er niet jarenlang aan vast hoeft te zitten. Ook kunt u het contract tussentijds over laten zetten op naam van iemand anders, bijvoorbeeld als u zelf gaat verhuizen maar uw huisgenoten gebruik willen blijven maken van het fornuis. Tot slot hoeft u zich geen zorgen te maken over een BKR-registratie, want die krijgt u niet door het afsluiten van een leasecontract met ons.

Reparatie en onderhoud

Wij verhuren alleen fornuizen van de allerbeste kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat er een keer een storing optreedt of dat uw fornuis kapot gaat. Geen zorgen: U kunt tot 22.00 ’s avonds melding maken van een storing of defect. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen om een monteur langs te sturen. Mocht hij het apparaat niet kunnen repareren, dan zorgen wij ervoor dat het snel vervangen wordt door een gelijkwaardig fornuis. Deze service zit uiteraard bij de leaseprijs inbegrepen.

Gasfornuis met oven huren?

Via het contactformulier kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om ons telefonisch te contacteren. Onze specialisten staan voor u klaar. Witgoedhuren.nl maakt huren makkelijk. Aarzel niet langer en huur uw fornuis bij ons voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

Witgoedhuren.nl: Fornuis huren / Fornuis leasen
 • Gasfornuis Siemens

  Dit gasfornuis van Siemens is uitgevoerd met 4 kookzones heeft een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 66 liter. Met snelle voorverwarmfuctie en dual wokbrander!

  Vanaf: 24,95p/m
 • Gasfornuis Whirlpool

  Dit Whirlpool 4-pits gasfornuis met elektrische oven van maar liefst 61 liter, is voorzien van Smart Clean technologie met geïntegreerde vonkontsteking.

  Vanaf: 26,50p/m
 • Gasfornuis Siemens

  Dit gasfornuis van Siemens is uitgevoerd met 4 kookzones heeft een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 66 liter. Met snelle voorverwarmfuctie en dual wokbrander!

  Vanaf: 24,95p/m
 • Gasfornuis Etna

  Een praktisch gas- en elektrofornuis met 4 branders en een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 74 liter. Ideaal om uw dagelijkse maaltijden mee te bereiden.

  Vanaf: 19,95p/m
 • Gasfornuis

  Huur voor een aantrekkelijk laag, vast bedrag per maand een gasfornuis. Verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m