Skip to main content

Droger leasen studenten

Wij begrijpen het heel goed dat het voor studenten erg aantrekkelijk is om een droger teleasen. Het is goedkoop; zo heeft u niet te maken met de hoge aanschafwaarde. Verder is het zorgeloos; Witgoedhuren.nl komt het witgoedproduct voor u installeren. Benieuwd? U kunt bij ons al een Zanussi droger huren vanaf €14,- per maand. Natuurlijk hebben wij ook andere merken in ons assortiment; er zit dus altijd een model bij dat aan uw wensen voldoet!

Gratis bezorging én installatie

Als witgoedspecialist staan wij voor de volgende zin: huren zonder verdere zorgen. Dit uit zich in de volgende kenmerken:

 • Gratis bezorging én installatie;
 • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Witgoed leasen zonder BKR

U krijgt voor het leasen van een droger géén BKR-registratie. Bovendien kunt u een leuke korting op uw maandelijkse factuur verkrijgen als u drie of meer witgoedproducten bij ons afneemt. We noemen deze regeling de “Budget Extra” regeling. Studeren is al duur genoeg, kies daarom voor Witgoedhuren.nl. U bent een nóg lager bedrag per maand kwijt voor het leasen van meerdere witgoedproducten. Welke student wil dit nu niet?

Compleet in witgoed

Zoals eerder benoemd treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Naast drogers kunt u eveneens uitstekend bij ons terecht voor wasmachines, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie. Wij voorzien u graag van passend advies voor uw witgoedproducten.

Studenten leasen een droger tegen scherpe prijzen

Kortom, bent u student en wilt u graag een droger leasen voor een aantrekkelijk maanbedrag? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor passend advies. Wij laten graag aan u als student zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van uw droger. Witgoedhuren is een initiatief van Heijphro Rentall.

Witgoedhuren.nl: Droger huren / Droger leasen
 • Zanussi condensdroger ZDP7200NW

  Wilt u de Zanussi condensdroger huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG condesdroger t6db82gp

  Wilt u de AEG condensdroger huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko warmtepompdroger DF7330px0

  Wilt u de Beko warmtepomp droger DF7330px0 huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG T7DBN611 warmtepompdroger

  Wilt u een condensdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 21,50p/m
 • Zanussi warmtepompdroger ZDH8345NW

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger heeft een techniek d.m.v. gebruik met een warmtepomp. Hierdoor gebruikt deze droger veel minder energie dan de normale drogers.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Miele PT5135C

  Wilt u een condensdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 52,00p/m
 • AEG T7DBTRIPLE

  Wilt u een warmtepompdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 18,00p/m
 • Zanussi warmtepompdroger

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger heeft een techniek d.m.v. gebruik met een warmtepomp. Hierdoor gebruikt deze droger veel minder energie dan de normale drogers.

  Vanaf: 23,00p/m
 • Zanussi condensdroger

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi condensdroger. Bekijk alle mogelijkheden of neem contact op met Witgoedhuren.nl voor meer informatie!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Zanussi luchtafvoerdroger

  Wilt u makkelijk en voordelig witgoed huren? Bij ons huurt u voordelig een Zanussi luchtafvoerdroger. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Miele condensdroger TDA150C

  Wilt u de Miele condensdroger TDA150C huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 21,00p/m