Skip to main content

Droger leasen studenten

Wij begrijpen het heel goed dat het voor studenten erg aantrekkelijk is om een droger teleasen. Het is goedkoop; zo heeft u niet te maken met de hoge aanschafwaarde. Verder is het zorgeloos; Witgoedhuren.nl komt het witgoedproduct voor u installeren. Benieuwd? U kunt bij ons al een Zanussi droger huren vanaf €14,- per maand. Natuurlijk hebben wij ook andere merken in ons assortiment; er zit dus altijd een model bij dat aan uw wensen voldoet!

Gratis bezorging én installatie

Als witgoedspecialist staan wij voor de volgende zin: huren zonder verdere zorgen. Dit uit zich in de volgende kenmerken:

 • Gratis bezorging én installatie;
 • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Witgoed leasen zonder BKR

U krijgt voor het leasen van een droger géén BKR-registratie. Bovendien kunt u een leuke korting op uw maandelijkse factuur verkrijgen als u drie of meer witgoedproducten bij ons afneemt. We noemen deze regeling de “Budget Extra” regeling. Studeren is al duur genoeg, kies daarom voor Witgoedhuren.nl. U bent een nóg lager bedrag per maand kwijt voor het leasen van meerdere witgoedproducten. Welke student wil dit nu niet?

Compleet in witgoed

Zoals eerder benoemd treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Naast drogers kunt u eveneens uitstekend bij ons terecht voor wasmachines, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie. Wij voorzien u graag van passend advies voor uw witgoedproducten.

Studenten leasen een droger tegen scherpe prijzen

Kortom, bent u student en wilt u graag een droger leasen voor een aantrekkelijk maanbedrag? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor passend advies. Wij laten graag aan u als student zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van uw droger. Witgoedhuren is een initiatief van Heijphro Rentall.

Witgoedhuren.nl: Droger huren / Droger leasen
 • Zanussi condensdroger ZDP7200NW

  Deze condensdroger van Zanussi heeft een vulgewicht van 7 kg en maakt uw schone was snel droog. Er zijn verschillende droogprogramma’s mogelijk, bijvoorbeeld strijvrij drogen. Opvang van vocht gaat via het waterreservoir.

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG condensdroger t6db82gp

  Deze condensdroger van AEG is met een energieklasse B zeer zuinig. Met het vulgewicht van max. 8 kg perfect voor een klein huishouden. Dankzij de reverserende ProTex trommel raakt het wasgoed niet in de knoop.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko warmtepompdroger DF7330px0

  Deze warmtepompdroger van Beko heeft een droogcapaciteit van 7 kg en kent maar liefst 15 droogprogramma’s. Met een klasse A+ is dit een zeer energiezuinige droger.

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG T7DBN611 warmtepompdroger

  Deze AEG warmtepompdroger is heeft een zeer zuinige energieklasse A++ en is voorzien van verschillende programma’s. Dankzij de AEG SensiDry®-technologie zijn de droogtijden korter en de temperatuur lager, wat je kleding langer mooi houdt.

  Vanaf: 21,50p/m
 • Zanussi warmtepompdroger ZDH8345NW

  De zuinigste droger uit het assortiment, mede dankzij het gebruik van een warmtepomp. Hij beschikt over een grote vulopening met een maximaal vulgewicht van 7 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Miele PT5135C

  Deze professionele condensdroger is zeer geschikt voor bedrijven zoals hotels, wasserettes, werkplaatsen, ziekenhuizen en andere plekken waar veel en vaak kleding, lakens, etc. gedroogd moeten worden. Uitvoering in RVS en voorzien van PerfectDry systeem.

  Vanaf: 52,00p/m
 • AEG T7DBTRIPLE

  Deze warmtepompdroger van AEG maakt gebruik van SensiDry-technologie, waardoor kleiding veel langer mooi blijft én je energie bespaart. Ook heel geschikt voor groter wasgoed zoals dekbedden en slaapzakken.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Zanussi warmtepompdroger

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger maakt gebruik van de warmtepomptechniek. Hierdoor gebruikt deze droger minder energie dan de condensdrogers.

  Vanaf: 23,00p/m
 • Zanussi condensdroger

  Deze condensdroger van Zanussi heeft een Strijkvrij programma voor het verminderen van kreukels en vouwen. Dankzij de reverserende trommelbeweging is de kans op in elkaar draaiend wasgoed klein. Vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Zanussi luchtafvoerdroger

  Deze droger heeft 3 luchtafvoeraansluitingen waardoor hij gemakkelijker bij de ventilatieopening in de muur kan worden geplaatst. Dankzij het Strijkvrij-programma wordt strijken makkelijker!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Miele condensdroger TDA150C

  Deze condensdroger zit vol met sensoren die ervoor zorgen dat het vochtniveau van je wasgoed wordt gemeten. Dankzij dit Perfect Dry systeem droogt je was precies lang genoeg!

  Vanaf: 21,00p/m