Diepvries leasen

Leasen voorkomt veel gedoe; het komt dan ook steeds meer voor. Van auto’s tot meubilair: bijna alles is tegenwoordig mogelijk. Ook een diepvries leasen is mogelijk bij Witgoedhuren.nl. Al voor €10,- per maand heeft u er één in huis! Geen hoge aanschafkosten, en een compleet servicepakket is inbegrepen bij deze prijs!

Waarom een diepvries leasen

Niet voor niets is leasen voor steeds meer mensen een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een diepvries, koelkast of ander witgoedproduct. Er zijn dan ook veel voordelen te benoemen:

 • U hoeft geen hoge aanschafkosten in één keer te betalen;
 • Reparatie- of vervangingskosten zijn bij de leaseprijs inbegrepen;
 • Al na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar;
 • Het contract is ook overdraagbaar;
 • Wij bezorgen uw diepvries gratis en sluiten hem ook nog even voor u aan;
 • We nemen uw oude apparaat gratis voor u mee.

Een diepvries leasen zonder zorgen

Door een leasecontract af te sluiten voor een diepvries, hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken. Gaat het apparaat onverhoopt stuk? Dan komen wij het gratis repareren. Mocht een reparatie niet baten, dan zorgen wij voor vervanging. U zit ook nergens aan vast: na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar.

Overdraagbaar leasecontract

Een groot voordeel van een leasecontract bij witgoedhuren.nl is, dat het overdraagbaar is. Dat maakt het extra interessant voor bijvoorbeeld studenten. Wanneer de student wiens naam op het contract staat, verhuist, kan iemand anders uit het huis het contract overnemen zonder extra kosten. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is het formulier invullen. Geen gedoe en zo geregeld!

Budget Extra korting

Bij witgoedhuren.nl kunt u niet alleen terecht voor het leasen van een diepvries. Wij hebben ook koelkasten, koelvriescombinaties, vaatwassers, wasmachines, drogers en gasfornuizen in ons assortiment. Huurt u drie witgoedproducten of meer bij ons? Dan krijgt u 10% korting op de prijs: onze Budget Extra-korting. Meer luxe voor minder geld!

Contact

Heeft u vragen over het leasen van een diepvries of andere witgoedproducten? Wilt u weten of het voor u als particulier of bedrijf interessant is om een leasecontract af te sluiten? Neemt u gerust contact met ons op; wij beantwoorden graag al uw vragen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m