Skip to main content

Afwasmachine leasen

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor het leasen van een afwasmachine. Er zijn dan ook veel voordelen te benoemen. Niet in de laatste plaats is dat het ontbreken van een hoge aanschafprijs. Een vaatwasser kopen is een dure aangelegenheid en bovendien is de installatie ervan soms nog niet zo eenvoudig. Door een afwasmachine te leasen bij Witgoedhuren.nl betaalt u slechts een vast, laag bedrag per maand en komen wij uw apparaat ook nog gratis bij u bezorgen én aansluiten.

Afwasmachine leasen: schone vaat zonder zorgen

Naast het lage maandbedrag, zijn er nog meer redenen waarom het leasen van een vaatwasser zo aantrekkelijk is:

 • We bezorgen en installeren uw apparaat gratis;
 • Bij een defect sturen we snel een reparateur langs;
 • Als die het apparaat niet gemaakt krijgt, zorgen wij voor vervanging;
 • Het contract is na een jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Het abonnement is ook overdraagbaar.

U zit dus nergens jarenlang aan vast. Na het eerste jaar kunt u gewoon elke maand uw abonnement stopzetten. Bovendien kunt u het abonnement ook heel eenvoudig op naam van iemand anders overzetten. Dus als u verhuist en de afwasmachine blijft staan, dan is dat met één formulier zo geregeld!

Budget Extra

De voordelen zijn groot bij witgoedhuren.nl. Zo kunt u bij ons ook nog extra korting krijgen als u drie of meer witgoedapparaten bij ons huurt: Budget-Extra korting. Koop geen nieuwe koelkast, afwasmachine, wasmachine of droger meer, maar lease ze bij ons. U krijgt dan 10% korting over de huurprijs!

Zakelijk leasen van een vaatwasser

Ook voor horecazaken en andere bedrijven hebben wij aantrekkelijke deals voor het leasen van een afwasmachine. Zo hebben we bijvoorbeeld een Hobart vaatwasser die met 2 rekken van 50×50 cm tot wel 80 rekken per uur aankan.

Meer informatie

Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro Rental. Wilt u meer weten over het privé of zakelijk leasen van een afwasmachine? U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag verder!

vaatwasser leasen of huren.
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m