Skip to main content

Wasmachine leasen Eindhoven

In Eindhoven, Veldhoven en omgeving bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres voor het goedkoop leasen van wasmachines. Wij bezorgen én installeren de wasmachine gratis. Vooral studenten, maar ook expats maken graag gebruik van deze service. Het tijdelijke karakter spreekt aan, maar ook de lage maandlasten. U hoeft geen hoog aanschafbedrag te betalen maar alleen een vast laag maandbedrag. Al voor €12,- per maand heeft u een prima wasmachine staan en dat is inclusief servicekosten! Wie wilt dat nou niet?

Neem direct contact op

Waarom een wasmachine leasen in Eindhoven bij Witgoedhuren.nl

Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u een wasmachine in huis van een topmerk, maar dat niet alleen. We bezorgen en installeren gratis, en ook onderhouds- en reparatiekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien kunt u al na een jaar maandelijks opzeggen én is het contract overdraagbaar op naam van iemand anders op hetzelfde adres. Van Zanussi tot AEG, Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van topkwaliteit wasmachines. Naast kwaliteit kunt u ook bij ons rekenen op:

  • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
  • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
  • Een snelle en adequate afhandeling bij het optreden van defecten;
  • Een overdraagbaar huurcontract;
  • Het huurcontract is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Een wasmachine met servicecontract, binnen 24 uur geleverd

Op het moment dat uw bij ons een witgoedproduct least, bent u verzekerd van een all-in overeenkomst. Dit betekent maandelijks één vast bedrag én verder alleen schone was. Witoedhuren.nl is dus dé oplossing om goedkoop uw wasmachine te huren in omgeving Eindhoven. Binnen 24 uur leveren wij het door u gekozen product aan huis. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 22:00 uur. Samen met u maken wij een geschikte afspraak zodat u niet de gehele dag op ons hoeft te wachten. Onze specialisten sluiten de wasmachine op de gewenste plek zorgvuldig aan én nemen (indien nodig) uw oude wasgoed product mee. Geeft het product storing aan of werkt de wasmachine niet naar behoren? Onze eigen specialisten van de technische dienst komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen. Is het apparaat defect? Op de kosten van witgoedhuren.nl word er binnen 24 uur een nieuwe geleverd. En dit allemaal voor een vast maandelijks bedrag!

Budget-extra voor aantrekkelijke kortingen

Heeft u naast een wasmachine, nog meer witgoedproducten nodig die u niet voor een hoog bedrag aan wilt schaffen? Bij ons kunt u naast wasmachines ook terecht voor het huren van drogers, koelkasten en vriezers, vaatwassers en zelfs fornuizen.

Huurt u minimaal drie witgoedproducten bij ons, dan treedt de Budget Extra korting in werking. U ontvangt dan extra korting over het toch al superlage maandbedrag. Ontdek het gemak van het (tijdelijk) huren van witgoed tegen de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren!

Geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine?

Heeft u vragen of wilt u direct een wasmachine leasen in regio Eindhoven-Veldhoven? Neemt u dan gerust contact op en plaats uw aanvraag. U kunt ons bereiken via het contactformulier of geef ons vrijblijvend een belletje op 0486-460059. Buiten openingstijden kunt u ten alle tijden mailen naar ons info@witgoedhuren.nl. Wij helpen u graag, zodat u het juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

  • MIELE WSD 023 WCS

    Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 29,00p/m
  • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

    Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Indesit ITWD61252W

    Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Samsung WW80TA049TE

    Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 18,00p/m
  • LG f4wn509s0

    Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 18,00p/m
  • AEG L6FB74KT

    Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • Bosch WAJ28076NL

    Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • Beko WTV9713XWPT1

    Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • LG f4wv208s3

    Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Whirlpool FWG8148WENL

    Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 15,00p/m
  • Whirlpool Primo 1406 UM

    Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

    Vanaf: 14,00p/m
  • Zanussi 1600 toeren

    Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

    Vanaf: 12,00p/m