Skip to main content

Wasmachine huren Den Haag

Wilt u een wasmachine huren met een abonnement dat maandelijks opzegbaar is in Den Haag? Dan is Witgoedhuren.nl de partner die u zoekt. Als specialist in witgoed verhuur bieden wij een ruim aanbod aan wasmachines voor een scherpe prijs per maand. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij voor een gratis, snelle levering én installatie, eventueel in de avonduren (indien u dit wenst). Zo heeft u snel een A-merk wasmachine bij u thuis staan, die perfect aansluit bij uw behoeften.

Een wasmachine huren is dé oplossing voor studenten

Uit ervaring weten wij dat het huren van een wasmachine ideaal is voor studenten. Zo kunt u al bij ons een wasmachine huren vanaf €12,- per maand. Verder kiest u voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende kenmerken:

  • Huren van wasmachines is maandelijks opzegbaar na contract van 1 jaar;
  • Levering én installatie zijn gratis inbegrepen;
  • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie.

Wasmachine huren in Den Haag: gratis bezorgd en aangesloten

Wij bieden een complete service op het gebied van wasmachines. Voor het vaste lage maandbedrag heeft u niet alleen een goed werkende wasmachine in Den Haag staan, u bent ook verzekerd van allerlei service. Denk aan gratis aansluiting en reparaties bij storing. Kiest u voor Witgoedhuren.nl en wilt u meerdere witgoedproducten huren? Dan krijgt u een leuke extra korting op uw maandabonnement. Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt namelijk budget-extra in werking. Ofwel: scherpe prijzen gegarandeerd.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u snel én zorgeloos witgoed huren en woont u in (omgeving) Den Haag? Wilt u een wasmachine huren met een aantrekkelijk abonnement dat maandelijks opzegbaar is en dat in Den Haag? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 0486-460059 of stuur een mailtje naar info@witgoedhuren.nl. Wij denken graag met u mee voor de passende wasmachine voor bij u thuis. Zo weet u zeker dat u het juiste product huurt.

  • MIELE WSD 023 WCS

    Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 29,00p/m
  • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

    Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Indesit ITWD61252W

    Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Samsung WW80TA049TE

    Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 18,00p/m
  • LG f4wn509s0

    Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 18,00p/m
  • AEG L6FB74KT

    Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • Bosch WAJ28076NL

    Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • Beko WTV9713XWPT1

    Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 17,00p/m
  • LG f4wv208s3

    Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 16,00p/m
  • Whirlpool FWG8148WENL

    Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

    Vanaf: 15,00p/m
  • Whirlpool Primo 1406 UM

    Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

    Vanaf: 14,00p/m
  • Zanussi 1600 toeren

    Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

    Vanaf: 12,00p/m