Skip to main content

Wasmachine leasen Zaanstad

In Amsterdam, Haarlem en Zaanstad leasen al vele studenten een wasmachine bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed. Zit u op kamers en wilt u voor een aantrekkelijk bedrag per maand witgoed leasen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Huur uw nieuwe wasmachine via onze website. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Witgoedhuren.nl: voor het goedkoop leasen van uw wasmachine in Zaanstad en omgeving.

Defecte wasmachine

Een wasmachine gaat altijd op een slecht moment kapot, en als u pech heeft, is reparatie niet meer mogelijk. U wilt dan zo snel mogelijk een nieuwe wasmachine maar de aanschaf van zo’n apparaat is duur. Het leasen van een wasmachine brengt dan uitkomst: voor een vast, laag bedrag per maand kan er bij u een wasmachine staan te snorren. Al na een jaar is het leasecontract maandelijks opzegbaar, dus als u na een tijdje genoeg heeft gespaard, kunt u er altijd nog voor kiezen om er alsnog één aan te schaffen. Vaak vinden mensen het gemak van een leasecontract echter veel fijner.

Voordelen

Het leasen van een wasmachine voor uw woning of bedrijf in Zaanstad brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Voor een klein, vast bedrag per maand een nieuwe wasmachine.
 • De wasmachine wordt binnen 24 uur bij u bezorgd én geïnstalleerd zonder extra kosten.
 • Als de wasmachine stuk gaat, wordt deze door ons gerepareerd of vervangen; ook dat zit bij de huurprijs inbegrepen.
 • Het huurcontract is al na één jaar maandelijks opzegbaar; u zit er dus nooit lang aan vast.
 • U krijgt géén BKR registratie door het leasen van een wasmachine of ander witgoed.
 • Het huurcontract is ook nog eens overdraagbaar.

Overdraagbaar huurcontract

Wanneer u woonruimte deelt met anderen, is het fijn om te weten dat het huurcontract overdraagbaar is. Als u dus een wasmachine huurt om gezamenlijk te gebruiken in uw woning in Zaanstad, kunt u het huurcontract altijd op naam van één van uw huisgenoten zetten in het geval u verhuist.

Compleet aanbod aan witgoed

Van Miele tot AEG en van Samsung tot Haier, wij verhuren een ruim assortiment van diverse witgoedproducten. Hierbij heeft u keuze uit gerenommeerde merken. Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het leasen van:

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Wenst u passend advies voor uw omgeving? Laat u dan uitgebreid adviseren door onze specialisten. Zodoende verkrijgt u altijd een passend product bij u thuis.

Lease zonder BKR

Wilt u uw wasmachine leasen zonder BKR bij u thuis in Zaanstad? Witgoed huren zonder BKR is zeer populair. Dit is uiteraard mogelijk bij Witgoedhuren.nl! Bovendien kiest u bij ons voor een gratis aflevering én installatie van de witgoedproducten. Heeft u te maken met een probleem aan uw witgoedapparaat? Dan zijn wij snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Indien u geen blaam treft, komen de kosten zelfs voor onze eigen rekening.

Kiest u voor het leasen van meerdere witgoedproducten? Vanaf drie witgoedapparaten verkrijgt u een leuke korting op uw maandbedrag. Budget-extra noemen wij dit. Wie wil dit nu niet?

Contact opnemen

Bent u woonachtig in de omgeving van Zaanstad en wilt u een wasmachine leasen? Neem dan contact met ons op. Witgoedhuren.nl is úw specialist in witgoed.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m