Skip to main content

Wasmachine leasen Wageningen

Het studentenleven is duur. Wij begrijpen dat u daarom een beetje op de kosten wilt letten. Wilt u een wasmachine leasen in regio Wageningen? Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een wasmachine leasen voor €12,- per maand. Vraag direct een offerte aan, zodat wij zo snel mogelijk bij u kunnen terugkomen. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in de omgeving van Wageningen!

Witgoedhuren.nl: dé specialist in witgoed

Hedendaags hebben wij al vele studenten, bedrijven en instellingen mogen verzien van witgoedproducten. Klanten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege het volgende:

 • Een snelle levering, zelfs in avonduren mogelijk;
 • Aansluiting van de witgoedproducten;
 • Snel en adequaat ter plaatse bij ongemakken (zoals onderhoud en reparatie).

Wilt u meer dan één witgoedproduct leasen? Bijvoorbeeld een drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers? Geen probleem. Witgoedhuren.nl biedt een uitgebreid assortiment van diverse witgoedproducten. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Dit betekent dat u leuke kortingen op uw maandbedrag verkrijgt. Welke student wil dit nu niet?

Onderhoud en reparaties

Een wasmachine is een onderhoudsproduct. Het is daarom van belang dat u goed met het product omgaat. Ondanks dat wij onze witgoedproducten selecteren op kwaliteit, kan het toch voorkomen dat er iets met uw witgoedproduct gebeurt. Treft u zelf geen blaam bij onderhoud of reparatie? Dan komen de kosten voor de rekening van Witgoedhure.nl. Zodoende bent u altijd voorzien van een zorgeloos werkend product.

Vraag een offerte aan!

Heeft u vragen over één van onze wasmachines of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten denken graag met u mee!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m