Wasmachine leasen studenten

Alinea 1 herschrijven: Studenten leasen eenvoudig een wasmachine bij Witgoedhuren.nl. Wij begrijpen dat het studentenleven al aangenaam duur kan zijn. Toch is het belangrijk dat u de beschikking heeft over witgoed in uw studentenhuis. Scroll naar onderen en lease direct een wasmachine. Daarnaast verhuren wij andere witgoedproducten. Gedacht kan worden aan: koelkasten, drogers, gasfornuizen en vaatwassers. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, kunnen wij hét juiste witgoedproduct voor uw omgeving adviseren.

Gratis aflevering én installatie

Bent u als student geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine? Dan bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Wij maken het mogelijk om slechts voor €12,- per maand een wasmachine te huren. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Gratis aflevering en installatie;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie;
 • Afvoer van oude apparatuur.

Goedkoop een wasmachine huren met budget-extra

Hoewel studenten bij ons al voordelig een wasmachine kunnen leasen, treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Dit betekent dat u extra kortingen verkrijgt op uw maandbedrag. Huur daarom voordelig bij Witgoedhuren.nl.

Meer over Witgoedhuren.nl

U kunt direct contact met ons opnemen voor het leasen van witgoed. Wij staan vervolgens voor het vakkundig bezorgen én plaatsen van de witgoedproducten. Bovendien staan wij bij eventuele storingen voor u paraat. Kunt u niks aan de storing van uw witgoedproduct doen? Dan zullen wij kosteloos bij u langskomen om de ongemakken te verhelpen. Wij zullen op een tijdstip naar uw wensen de reparatie inplannen.

Heeft u vragen over witgoed? U kunt ons bereiken via 0486-460059. Witgoedhuren.nl: voor het voordelig leasen van wasmachines en andere witgoedproducten.

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m