Skip to main content

Wasmachine leasen studenten

Studenten leasen eenvoudig een wasmachine bij Witgoedhuren.nl. Wij begrijpen dat het studentenleven al aangenaam duur kan zijn. Toch is het belangrijk dat u de beschikking heeft over witgoed in uw studentenhuis. Vraag een offerte aan en lease direct uw nieuwe wasmachine. Daarnaast verhuren wij andere witgoedproducten. Gedacht kan worden aan: koelkasten, drogers, gasfornuizen en vaatwassers. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, adviseren wij altijd hét juiste witgoedproduct voor uw omgeving.

Gratis aflevering én installatie

Bent u als student geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine? Dan bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Wij maken het mogelijk om slechts voor €12,- per maand een wasmachine te huren. Verder kunt u bij ons rekenen op:

 • Gratis aflevering en installatie;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie;
 • Afvoer van oude apparatuur.

Goedkoop een wasmachine huren zonder BKR

Hoewel studenten bij ons al voordelig een wasmachine kunnen leasen, treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Dit betekent dat u extra kortingen verkrijgt op uw maandbedrag. Huur daarom voordelig bij Witgoedhuren.nl.

Lease direct witgoed bij Witgoedhuren.nl

U kunt direct contact met ons opnemen voor het leasen van witgoed. Wij staan vervolgens voor het vakkundig bezorgen én plaatsen van de witgoedproducten. Bovendien staan wij bij eventuele storingen voor u paraat. Kunt u niks aan de storing van uw witgoedproduct doen? Dan zullen wij kosteloos bij u langskomen om de ongemakken te verhelpen. Wij zullen op een tijdstip naar uw wensen de reparatie inplannen.

Heeft u vragen over witgoed? U kunt ons bereiken via 0486-460059. Van Amsterdam tot Arnhem en van Utrecht tot Groningen, hedendaags leasen al vele studenten hun wasmachine bij Witgoedhuren.nl. Wij maken het mogelijk om voor een aantrekkelijk bedrag per maand te leasen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m