Skip to main content

Wasmachine leasen Enschede

Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om witgoed te huren voor een laag maandbedrag. Zit u op kamers in Enschede en wilt u voor een voordelig bedrag per maand een wasmachine leasen? Dan bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Bekijk ons aanbod online en lease direct. Bij enige vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoed verhuur. Met een ruime ervaring van 15 jaar in witgoed kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering, zelfs in avonduren mogelijk;
 • Aansluiting van de witgoedproducten;
 • Snel en adequaat ter plaatse bij ongemakken (zoals onderhoud en reparatie).

Al leasen vanaf €12,- per maand

Geïnteresseerd in het leasen van witgoed in regio Enschede? Met Witgoedhuren.nl kiest u voor voordelig leasen per maand. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Naast Zanussi kunt u ook bij ons terecht voor andere gerenommeerde merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Samsung, AEG en Miele. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Bent u eruit? Vraag direct een offerte aan, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor meer informatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat het witgoedproduct op de juiste plek wordt geïnstalleerd.

Drogers, vaatwassers en andere witgoedproducten

Witgoedhuren.nl biedt een compleet assortiment van witgoed. Wilt u meerdere witgoedproducten leasen? Naast wasmachines kunt u ook bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Bekijk de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde het juiste witgoedproduct!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m