Skip to main content

Wasmachine leasen Enschede

Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om witgoed te huren voor een laag maandbedrag. Zit u op kamers in Enschede en wilt u voor een voordelig bedrag per maand een wasmachine leasen? Dan bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Bekijk ons aanbod online en lease direct. Bij enige vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoed verhuur. Met een ruime ervaring van 15 jaar in witgoed kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering, zelfs in avonduren mogelijk;
 • Aansluiting van de witgoedproducten;
 • Snel en adequaat ter plaatse bij ongemakken (zoals onderhoud en reparatie).

Al leasen vanaf €12,- per maand

Geïnteresseerd in het leasen van witgoed in regio Enschede? Met Witgoedhuren.nl kiest u voor voordelig leasen per maand. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Naast Zanussi kunt u ook bij ons terecht voor andere gerenommeerde merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Samsung, AEG en Miele. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Bent u eruit? Vraag direct een offerte aan, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor meer informatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat het witgoedproduct op de juiste plek wordt geïnstalleerd.

Drogers, vaatwassers en andere witgoedproducten

Witgoedhuren.nl biedt een compleet assortiment van witgoed. Wilt u meerdere witgoedproducten leasen? Naast wasmachines kunt u ook bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Bekijk de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde het juiste witgoedproduct!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m