Wasmachine leasen Enschede

Voor studenten is het zeer aantrekkelijk om witgoed te huren voor een laag maandbedrag. Zit u op kamers in Enschede en wilt u voor een voordelig bedrag per maand een wasmachine leasen? Dan bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Bekijk ons aanbod online en lease direct. Bij enige vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Waarom witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl?

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoed verhuur. Met een ruime ervaring van 15 jaar in witgoed kunt u bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering, zelfs in avonduren mogelijk;
 • Aansluiting van de witgoedproducten;
 • Snel en adequaat ter plaatse bij ongemakken (zoals onderhoud en reparatie).

Al leasen vanaf €12,- per maand

Geïnteresseerd in het leasen van witgoed in regio Enschede? Met Witgoedhuren.nl kiest u voor voordelig leasen per maand. Zo kunt u al een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Naast Zanussi kunt u ook bij ons terecht voor andere gerenommeerde merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Samsung, AEG en Miele. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Bent u eruit? Vraag direct een offerte aan, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor meer informatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat het witgoedproduct op de juiste plek wordt geïnstalleerd.

Drogers, vaatwassers en andere witgoedproducten

Witgoedhuren.nl biedt een compleet assortiment van witgoed. Wilt u meerdere witgoedproducten leasen? Naast wasmachines kunt u ook bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Bekijk de mogelijkheden of laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde het juiste witgoedproduct!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m