Skip to main content

Wasmachine leasen Eindhoven

In Eindhoven, Veldhoven en omgeving bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres voor het goedkoop leasen van wasmachines. Wij bezorgen én installeren de wasmachine gratis. Vooral studenten, maar ook expats maken graag gebruik van deze service. Het tijdelijke karakter spreekt aan, maar ook de lage maandlasten. U hoeft geen hoog aanschafbedrag te betalen maar alleen een vast laag maandbedrag. Al voor €12,- per maand heeft u een prima wasmachine staan en dat is inclusief servicekosten! Wie wilt dat nou niet?

Neem direct contact op

Waarom een wasmachine leasen in Eindhoven bij Witgoedhuren.nl

Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u een wasmachine in huis van een topmerk, maar dat niet alleen. We bezorgen en installeren gratis, en ook onderhouds- en reparatiekosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien kunt u al na een jaar maandelijks opzeggen én is het contract overdraagbaar op naam van iemand anders op hetzelfde adres. Van Zanussi tot AEG, Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van topkwaliteit wasmachines. Naast kwaliteit kunt u ook bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate afhandeling bij het optreden van defecten;
 • Een overdraagbaar huurcontract;
 • Het huurcontract is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Een wasmachine met servicecontract, binnen 24 uur geleverd

Op het moment dat uw bij ons een witgoedproduct least, bent u verzekerd van een all-in overeenkomst. Dit betekent maandelijks één vast bedrag én verder alleen schone was. Witoedhuren.nl is dus dé oplossing om goedkoop uw wasmachine te huren in omgeving Eindhoven. Binnen 24 uur leveren wij het door u gekozen product aan huis. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 22:00 uur. Samen met u maken wij een geschikte afspraak zodat u niet de gehele dag op ons hoeft te wachten. Onze specialisten sluiten de wasmachine op de gewenste plek zorgvuldig aan én nemen (indien nodig) uw oude wasgoed product mee. Geeft het product storing aan of werkt de wasmachine niet naar behoren? Onze eigen specialisten van de technische dienst komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen. Is het apparaat defect? Op de kosten van witgoedhuren.nl word er binnen 24 uur een nieuwe geleverd. En dit allemaal voor een vast maandelijks bedrag!

Budget-extra voor aantrekkelijke kortingen

Heeft u naast een wasmachine, nog meer witgoedproducten nodig die u niet voor een hoog bedrag aan wilt schaffen? Bij ons kunt u naast wasmachines ook terecht voor het huren van drogers, koelkasten en vriezers, vaatwassers en zelfs fornuizen.

Huurt u minimaal drie witgoedproducten bij ons, dan treedt de Budget Extra korting in werking. U ontvangt dan extra korting over het toch al superlage maandbedrag. Ontdek het gemak van het (tijdelijk) huren van witgoed tegen de aantrekkelijke prijzen die wij hanteren!

Geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine?

Heeft u vragen of wilt u direct een wasmachine leasen in regio Eindhoven-Veldhoven? Neemt u dan gerust contact op en plaats uw aanvraag. U kunt ons bereiken via het contactformulier of geef ons vrijblijvend een belletje op 0486-460059. Buiten openingstijden kunt u ten alle tijden mailen naar ons info@witgoedhuren.nl. Wij helpen u graag, zodat u het juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m