Skip to main content

Wasmachine leasen Eindhoven

In Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres voor het goedkoop leasen van wasmachines. Studeren is leuk, maar tegelijkertijd ontzettend duur. U zit daarom niet te wachten op de aanschaf van dure witgoedproducten. U heeft bovendien het witgoed product slechts enkele jaren nodig. Zo kunt u al bij Witgoedhuren.nl een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Geen hoge aanschafkosten maar maandelijks een all-in bedrag. Wie wilt dat nou niet? Bij witgoedhuren.nl heeft u ook nooit zorgen over onvoorziene kosten. Onderhoudskosten en reparatiekosten zitten standaard bij de prijs inbegrepen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk deze gemakkelijk op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Witgoedhuren.nl: voor het goedkoop leasen van wasmachines in regio Eindhoven!

Lease een wasmachine voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Wilt u voordelig een wasmachine leasen, maar wel de beschikking hebben over een topmerk? Van Zanussi tot AEG, Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van topkwaliteit wasmachines. Naast kwaliteit kunt u ook bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Op het moment dat uw bij ons een witgoedproduct huurt bent u verzekerd van een all-in overeenkomst. Dit betekent maandelijks één vast bedrag én verder alleen schone was. Witoedhuren.nl is dus dé oplossing om goedkoop uw wasmachine te huren in omgeving Eindhoven. Tijd voor de levering: Binnen 24 uur leveren wij het door u gekozen product aan huis. Wij leveren op werkdagen tussen 08:00 en 22:00. Samen met u maken wij een geschikte afspraak zodat u niet de gehele dag op ons hoeft te wachten. Onze specialisten sluiten de wasmachine op de gewenste plek zorgvuldig aan én nemen (indien nodig) uw oude wasgoed product mee. Geeft het product storing aan of werkt de wasmachine niet naar behoren? Onze eigen specialisten van de technische dienst komen graag bij u langs om het probleem te verhelpen. Is het apparaat defect? Op de kosten van witgoedhuren.nl word er binnen 24 uur een nieuwe geleverd. En dit allemaal voor een vast maandelijks bedrag!

Maak gebruik van budget-extra: leuke kortingen!

In het huishouden maken we veel gebruik van apparaten/producten. Niet alleen wasmachines kunt u huren. Witgoedhuren.nl beschikt over een ruim assoirtiment van verscillende lease producten zoals:

 • Drogers (droogtrommels);
 • Koelkasten;
 • Vriezers;
 • Vaatwassers;
 • gasfornuizen.

Bij interesse in meerdere witgoedproducten kunt u aantrekkelijke kortingen verwachten. Heeft u bijvoorbeeld ook een vaatwasser en droger nodig? Budget-extra treedt in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten en staat garant voor leuke kortingen op uw maandbedrag.

Geef ons een belletje

Heeft u vragen of wilt u direct een wasmachine leasen in regio Eindhoven? Neemt u dan gerust contact op en plaats uw aanvraag. U kunt ons bereiken via het contactformulier of geef ons vrijblijvend een belletje op 0486 – 460059. Buiten openingstijden kunt u ten alle tijden mailen naar ons info@witgoedhuren.nl. Wij helpen u graag, zodat u het juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m