Wasmachine leasen Eindhoven

In Eindhoven en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres voor het goedkoop leasen van wasmachines. Studeren is leuk, maar tegelijkertijd ontzettend duur. U zit daarom niet te wachten op de aanschaf van dure witgoedproducten. U heeft bovendien het witgoedproduct slechts enkele jaren nodig. Zo kunt u al bij Witgoedhuren.nl een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Witgoedhuren.nl: voor het goedkoop leasen van wasmachines in regio Eindhoven!

Lease een wasmachine voor een aantrekkelijk maandbedrag!

Wilt u voordelig een wasmachine leasen, maar wel de beschikking hebben over een topmerk? Van Zanussi tot AEG, Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van topkwaliteit wasmachines. Naast kwaliteit kunt u ook bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Zorgeloos witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl

Wij begrijpen dat u altijd de beschikking wilt hebben over een goed, functionerend product. Echter kan het toch voorkomen dat uw wasmachine ongemakken vertoont. Bij problemen met uw witgoedproduct verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij plannen dan direct een afspraak in om het product te repareren. Kunt u niets aan de problemen doen? Dan hoeft u uiteraard niet te betalen voor de reparatie. Kortom: met Witgoedhuren.nl kiest u voor het goedkoop en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Eindhoven!

Maak gebruik van budget-extra: leuke kortingen!

Bij interesse in meerdere witgoedproducten kunt u aantrekkelijke kortingen verwachten. Heeft u bijvoorbeeld ook een vaatwasser en droger nodig? Budget-extra treedt in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten en staat garant voor leuke kortingen op uw maandbedrag.

Heeft u vragen of wilt u direct een wasmachine leasen in regio Eindhoven? Neemt u dan gerust contact op en plaats uw aanvraag. Wij helpen u graag, zodat u het juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m